Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépett túl ilyen gyorsan?
A volt párommal 18 évesen jöttünk össze, majd kb fél évvel ezelőtt, 7 év után szakítottunk. Ő szakított velem, állítólag nem volt a képben harmadik fél, csak szabadságot akart, meg kalandozni. Külön lakásban éltünk, nem akart velem összeköltözni. Nemrég megtudtam, hogy már legalább 3 hónapja egy másik nővel él együtt, aki egyébként a kolléganője.
Hazudhatott, és a nő már szakítás előtt is képben volt?
Miota dolgoznak együtt?
Az en exem(4évet voltunk együtt) is összejött egy növel szakitas utan, visszaemlekezve ö màr akkor is képben volt amikor jàrni kezdtünk (egyik haverjanak az ismeröse es a kapcsolat elején màr beszelt is nekem erröl a nöröl név szerint, csak epp nem talalkoztunk vele)
Szakitott velem, erre mik vannak? Par honap es összejött vele.
Hozza kell tennem, exem az egesz kapcsolatunk alatt azert odafigyelt arra, hogy jóban legyen minden növel es jokat beszelgetett flörtölgetett mellettem amugy is es mèg ö volt ràm feltekeny.
Igen, már nem kéne érdekelnie, de sajnos nagyon bánt, főleg így, hogy azzal a szöveggel hagyott el, hogy nem élte ki magát, oda a fiatalsága, nem akar elköteleződni, 25 évesen még élni akar, nem összeköltözni, meg családot alapítani, erre alig telik el egy kis idő, és együtt van mással, ami oké is lenne, de hogy ráadásul együtt is élnek... Nagyon rosszul esik. Próbálom lezárni, és túllépni rajta, de azért még feltörnek az érzelmek.
Egyébként nem egy őszintétlen embernek ismertem meg, de annyira rövid idő telt el, hogy egyszerűen nem tudok másra gondolni, mint hogy hazudott nekem akkor, mikor már úgyis mindegy lett volna, és ez külön rosszul esik.
Egyébként nagyjából másfél-két éve dolgoznak együtt, és visszagondolva, kb fél évvel azután kezdett el megromlani a kapcsolatunk, hogy az exem erre az új munkahelyre került.
Màr képben volt B-tervnek, ja. Nem volt kicsit elhúzódó ez a szakítàs?
A legtöbb ilyen esetben megbeszélés nélkül őrlődik/hatàroz az egyik fél, és csak húzza, mint a rétestésztàt.
3 A férfiak nem arról híresek, hogy bátrak lennének, ha a lapjaikat kell teríteniük.
Ha pedig még zsarolva is vannak-végképp.
7 *Szerintem semmiben csak exed azt hiszi majd az a nő lesz a tuti.
Aztán koppan, irdatlan nagyot:D
8+ *Bár ha "okos" most gyorsan teherbe esik és magához láncolta egy életre
És ő is, mert megtapasztalja milyen az amikor szarrá csalják. És megérdemli.
Tuti, hogy kavartak. Nem akart megbantani, igy beadta a fenti dumat.
Sz@r erzes-tapasztakatbol tudom, de ne gondolj rajuk! Koncentralj a sajat boldogsagodra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!