Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Törlitek az exetek szamat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törlitek az exetek szamat?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem tortent semmi rossz akkor az orokkevalosagig el lesz mentve?
tegnap 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Hogyne, elmentem, hogy tudjam majd, hogy ő hív, hogy kinek a számát ne vegyem fel.
tegnap 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem törlök senkit sem. Így legalább tudom ki hív ha úgy van.
tegnap 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik exemmel sem haragban váltam el, nincs okom törölni, de nem is keressük egymást, némelyik úgy évente egyszer megkérdezi, mizu, de semmi extra.
tegnap 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Le is tiltom.
tegnap 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Miért törölném? Legalább ha hív, látom, ki hív... amúgy nem érdekel.
tegnap 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Még számot is cseréltem
tegnap 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem törlöm, hanem letiltom. Így kiadja a telefon, ha hívott együres áthúzott karikával.
tegnap 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindegyikét töröltem, mert nem akartam velük többet beszélni. Az utolsót még cirka 4 évig megtartottam, mert néha még beszéltünk, sokáig szerettem volna, hogy újra kezdjük. Csak aztán beletörődtem a dologba, plusz sajnos sokszor bunkón is viselkedett, van mikor ő keresett, mert biztos unatkozott, legközelebb meg semmibe vett, mintha tudathasadásos lenne. Úgy, hogy töröltem őt is.
tegnap 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem töröltöm egyiknek se a számát. Akikről maradt fénykép, azokat is eltettem. Nem nézegetem, meg nem is hivosgatom őket. De olyan kellemes emlék meg jóérzés, hogy milyen szimoatikus férfiakkal volt kapcsolatom.

Többen szoktak hívni, szülinap vagy névnak alkalmából, felköszöntenek, mondanak pár szót. Mind nagyon rendes férfi. Én voltam aki hibákat követett el, mindegyik kapcsolatban.

tegnap 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Többségükét igen, de ez nem nekik szól. 1-1,5 évente tartok egy “nagytakarítást” a telefonomon, és akikkel nem szoktam beszélni, törlöm, mert különben senkit nem találnék az embertömegben.

Ettől függetlenül Facebookon szinte mindegyik exemmel ismerősök vagyunk, ha el akarjuk érni egymást, el tudjuk.

tegnap 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!