Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti törlitek az exet a közösségi oldalon az ismerőseitek közül ?
1 exemet töröltem 1-et nem.
De amúgy normális esetben minek?
Ha békén hagy , nem kattan be, nem írogat , éli az életét akkor nem érdekel.
Igen, töröltem a levelezésünket, töröltem az ismerőseim közül, majd letiltottam. Évek óta volt, de nem oldottam fel, és ha 1000 évig élek se fogok változtatni.
Egyrészt mert én így érzem jól magam, de ami a fontosabb:
Mert így voltam korrekt a jelenlegi párommal.
MINDENKINEK jár a tiszta lap, ha ismerkedik, kapcsolatot szeretne. Undorító, amikor valaki az exek által okozott lelki sérüléseivel az aktuális párját terheli.
Ha új kapcsolatot akarsz, akkor a minimum, hogy normális esélyt adsz a jelöltednek.
Én amikor még randizgattam, kapásból húztam le a jelöltek közül azokat a csajokat, akik már "sokszor csalódtak". Mert én egy normális nőt akartam, nem egy elhasznált lelki rongyot.
Pontozzatok le, de inkább legyen a nőn pár kilóval több, minthogy külsőre bomba legyen, lelkileg meg egy nyomorult.
Ugyanúgy kiestek azok a nők, akik "jóban vannak az exeikkel". Ne legyél jóban velük. Ne legyél velük sehogy! Egészséges férfi nem akarja, hogy olyan férfi is legyen a barátnője életében, aki korábban megdugta.
Egy ideig nem töröltem, míg nem zavarta a köreimet.
Majd miután a szakítás utáni 2.héten elkezdett az új nőjéről posztolni ÉS ezek ellenére nekem írogatott, tiltottam.
Egyérszt, mert nem voltam kíváncsi erre a képmutatásra, másrészt hagyjon engem békén és foglalkozzon helyettem az újonccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!