Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nekem közösségi oldalakon vannak nő ismerőseim? Barátnőm mindennap ezért veszekszik velem hogy töröljem ki őket. Miért ilyen féltékeny?
Munkatarsaim nem írok velük azért vannak bejelolve ha akarnak valamit tudjanak írni. Meg van olyan akivel meg nem írtam semmit, megmutattam neki és most kitalálta hogy biztos töröltem a beszélgetést mert olyan nincs hogy még nem írtam velük... Miért csinálja ezt?
Engem nem érdekel neki ki az ismerőse meg ki nem. Tőlem lehet neki 10 férfi ismerőse az sem érdekel ha ír velük mert tudom hogy szeret.
1 éve vagyunk együtt
25 évesek vagyunk
Hú nagyon féltékeny a barátnőd. Ha nem tettél még semmi rossz fát a tűzre, akkor érthetetlen. Ha már megcsaltad, és megbocsátott, akkor érthető valahol a gyanakvása.
Ha semmi oka nincs ilyen fokú gyanakvásra, akkor ezt meg kell beszélned vele, hogy nem egészséges a féltékenysége, ez ki is kezdheti a kapcsolatotokat.
Odatolsz az orra alá egy listát, hogy melyik férfi ismerősével szakítja meg azonnali hatállyal az összes kapcsolatát.
32/f
Van oka féltékenykedni? Volt valaha olyan, hogy megcsaltad, vagy eltitkoltál előle valamit? Ha nem, csak úgy féltékeny és senki nem szólhat hozzád, az nagyon gáz. Milyen alapon utasítgat, hogy töröld az ismerőseidet?
Ha viszont van vaj a füled mögött, vagyis volt régebben valami kis afférod, akkor persze érthető a gyanakvása.
Nehogy azt higgyétek már hogy minden nő ilyen. 10 hosszabb kapcsolatom közül egy sem volt ilyen. Még így is zavar a féltékenykedés, de hogy mi van a facebookommal az még egyiket se érdekelte. A kérdésben szereplő nő egyértelműen lelkibeteg. Ha rendszeresen ilyenekkel jöttök össze, akkor nagyon nézzetek magatokba, mert biztos, hogy ti sem vagytok százasok.
Aki meg azt mondja, hogy akkor jogos, ha megcsalás volt előtte... Hát nem, ez a szintű kontroll soha nem jogos, mindegy mi volt előtte. Ha nem tud kigyógyulni a megcsalásból, akkor menjenek külön békében. Ne szívassák egymást meg saját magukat.
Volt egy baratnom aki ugyan ezert hisztizett. Pl bejelolt egy lany fb-n aki a faluban lakott, vagy latta a regebbi kepeimet amin a tarsasagban voltak lanyok is, stb.
Nem is voltunk egyutt sokaig.
A felesegem is feltekeny de nem ennyire. Nem keri hogy toroljem a no ismeroseimet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!