Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utál panelban és ezért folyton veszekszik. Hogyan kezeljem?
Sziasztok,
az lenne a problémám, hogy a párommal 2 hónapja költöztünk össze, de azóta folyton veszekszünk, mert ő utál itt lakni városban. (hozzáteszem én 21 évig laktam falun, ő csak 5 öt kb, mert ő itt lakott előtte) Elég nehezen bírom, 3 napja csak sírok, mert úgy volt, hogy keresünk másik albérletet mert ez nagyon drága, de mostmár néha ott tartunk, hogy ő visszamegy anyukájáékhoz inkább. Nem tudom mit fogok kezdeni egyedül, mert én viszont nem tudok visszaköltözni a szüleimhez. Teljesen kétségbe vagyok esve, félek hogy a kapcsolatunk rá megy, meg nem tudom mi lesz velem, hova menjek egyedül 70-80.000es albérlet árakkal. Mit tennétek a helyemben? tudnátok tanácsot adni?
22/L 25/F
Az milyen albérlet?
Tégla is van 60-ért,ráadásul nem rossz környéken.
Miért nem kerestek együtt jobb helyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!