Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? És hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz...Huszonéves lány vagyok, most kezdtem nemrég egy új munkahelyen. A mellettem ülő sráccal 2 hétig semmit nem beszéltem, aztán egyik nap megdícsért, hogy milyen csinos vagyok ma és hogy megyek-e valahova, vagy csak így volt kedvem felöltözni.Na itt köpni-nyelni nem tudtam, elszoktam már az ilyesmitől. Aztán egyszer megkérdeztem mindenkit körülöttem, hogy kérnek-e valamit a büféből. Ő nem kért semmit, de elindult utánam nem sokkal a büfébe. Kérdeztem, hogy miért nem mondta, mit kér? Erre azt válaszolta, hogy tudta, hogy meg fogom ezt kérdezni, de nem tudja. Bejelölt fb-onon, lájkolta a képemet... Majd egy mindenkit érintő döntés született a cégnél, így pár napig elment a munkamorál, akkor ittunk egy kávét együtt hosszabban. Fb-on később rámírt, hogy tudom-e, hogy a cég döntése rám hogy vonatkozik, meddig fogunk még együtt ülni. Ez most nyomulás? Más férfi kollégával is szoktam beszélni, de az másnak tűnik, mint ez. Van barátom, ezt tudja. Már kb feszélyez, hogy mellettem ül, nem tudok koncentrálni. Mintha valami tini lennék, pedig a srác elmúlt 30...2015. aug. 17. 00:18
1/1 anonim válasza:
ezt úgy hívják becserkészés, most megmutathadod bírod e kezelni az ilyen helyzeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!