Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti törlitek a közös képeket a telefonotokból szakítás után?
Én mindent vackot képet/tárgyat ki szoktam dobálni, minek őrizgessem?
Ami meg az exemé, vissza szoktam neki küldeni vagy az utolsó találkozáskor visszaadom.
Az ilyen megy nálam egy pendrivera, az meg egy fényképes dubozba.
31/f
Hát ha totál vége és újba fogsz akkor érdemes.
Egy ismerősöm pasija még a régi nőjével virít a facebookon-na hát az gááz.....
Persze. És végre kidobhatom azokat a cuccokat, amik haszontalanok és sose tetszettek.
De azok a tárgyak, amik hasznosak, és szeretem őket, lazán megtartom. Egy jó kis ékszeres ládikát pl minek dobjak ki, ami az enyém, és sose jut eszembe róla h kitől van? :D
Én kitörlöm, sőt még az olyan képet is,amit akkor készítettem,amikor együtt voltunk azon a helyen épp.
Az ajándékait kidobtam,persze ez én vagyok. L19
Kinek mi, egyik sem elítélendő vagy rossz szerintem. Én speciel nem ragaszkodok hozzájuk, ki szoktam dobni/törölni/visszaadni. De van, aki megtartja legalább a képeket, mert az élete részei. Ezt is meg lehet valahol szerintem érteni.
Ha neked rossz emlékeket hoz fel és nehezen birkózol velük, mentsd le egy ideig a gépre egy mappába, ahol nincsenek szem előtt. Pár hónap/év múlva meg ha úgy érzed, nem kellenek, töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!