Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti törlitek a közös képeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti törlitek a közös képeket a telefonotokból szakítás után?

Figyelt kérdés
Ez volt az első komoly kapcsolatom amiről vannak képek a telómban. Érdemes kitörölni őket azon kívül hogy facebookrol már töröltük őket?

2017. júl. 30. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent vackot képet/tárgyat ki szoktam dobálni, minek őrizgessem?

Ami meg az exemé, vissza szoktam neki küldeni vagy az utolsó találkozáskor visszaadom.

2017. júl. 30. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen megy nálam egy pendrivera, az meg egy fényképes dubozba.

31/f

2017. júl. 30. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha totál vége és újba fogsz akkor érdemes.

Egy ismerősöm pasija még a régi nőjével virít a facebookon-na hát az gááz.....

2017. júl. 30. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze mit nézegessem hü lye vagyok én?
2017. júl. 30. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Persze. És végre kidobhatom azokat a cuccokat, amik haszontalanok és sose tetszettek.

De azok a tárgyak, amik hasznosak, és szeretem őket, lazán megtartom. Egy jó kis ékszeres ládikát pl minek dobjak ki, ami az enyém, és sose jut eszembe róla h kitől van? :D

2017. júl. 30. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed...v3gül is az életed egy része volt, nem feltétlenül kell azt kitörölni ( persze állandóan nézegetni sem).
2017. júl. 30. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Én megszoktam tartani. Jó visszanézni őket, hiába nem érzek semmit már aziránt, akivel készültek.
2017. júl. 30. 16:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kitörlöm, sőt még az olyan képet is,amit akkor készítettem,amikor együtt voltunk azon a helyen épp.

Az ajándékait kidobtam,persze ez én vagyok. L19

2017. júl. 30. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiszoktam törölni !Oké egy emlék de attol függetlenül nem akarok örökké nosztalgiázni rajta .Szép volt elmúlt és kész ennyi.
2017. júl. 30. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Kinek mi, egyik sem elítélendő vagy rossz szerintem. Én speciel nem ragaszkodok hozzájuk, ki szoktam dobni/törölni/visszaadni. De van, aki megtartja legalább a képeket, mert az élete részei. Ezt is meg lehet valahol szerintem érteni.

Ha neked rossz emlékeket hoz fel és nehezen birkózol velük, mentsd le egy ideig a gépre egy mappába, ahol nincsenek szem előtt. Pár hónap/év múlva meg ha úgy érzed, nem kellenek, töröld.

2017. júl. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!