Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek vissza lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Charlessheepford kérdése:

Szerintetek vissza lehet hozni a szerelmet? Vagy ha az egyszer elment akkor elment? Mindig azt mondta én vagyok neki a nagy szerelem. (már volt kapcsolata előttem)

Figyelt kérdés
Barátnőm 3 hete szakított velem, mondván hogy nála még márciusban eltört valami (akkor csináltam egy hülyeséget) és utána fokozatosan kiszeretett belőlem. Most azt mondja hogy már semmit nem érez irántam, ha ez igaz bár azért kötve hiszem, mert valami minimális érzelemnek kell ott lennie, de ha mégis akkor lehet ez ellen tenni? Vagy semmi és csak rajta áll, ha nyitott akkor még lehet valami?

2017. júl. 28. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elmúlt a szerelem, akkor azt már nem lehet visszahozni. Ugyanúgy mint volt, soha nem lesz, és ha az egyik fél már nem is akarja, akkor meg ette a fene. Kár erőlködni, reménykedni meg kombinálni. Tanulj abból amit tettél, és lépj tovább...
2017. júl. 28. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza lehet, de nem most. Hagyni kell, had gyogyuljanak a sebek, tanulni es par honap mulva ujra probalkozni
2017. júl. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!