Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves fiú és 14 éves lány kapcsolata?
"sokkal érettebb a koránál" :D :D :D :D :D :D :D
ja persze... :D :P a nap vicce
Működésképtelen ez a kapcsolat!
Egy 25 éves elméletben felnőtt férfi mit akar d..gáson kívül egy kislánytól?
És egy 14 éves kislány mit akar egy 25 éves felnőtt férfitől??
jogilag épp hogy a határán van a beleegyezésnek, de szerintem nem fog működni hosszú távon, nagyon máshol tart egy szinte még gyereklány, mint a 30-hoz közelítő pasi.
kérdés, a pasinak miért ilyen fiatal jön be, miért nem a saját korosztályából válogat?
egy 14 éves könnyen kihasználható, lelkileg, mentálisan még nem érett a szexre, egy komoly párkapcsolatra.
felejtős. veszélyes.
Engem 25 évesen elhívott randizni egy ilyen korú lány. Nagyon szép volt, meg egész jól elbeszélgettünk neten, szóval belementem. Ott elmondta, hogy 14 éves, de tényleg jól éreztem magamat vele. Összejöttünk, pár hétig együtt is voltunk, viszont nem feküdtünk le.
Így visszagondolva szerintem felesleges ilyen korú lányokkal komolyabb kapcsolatra számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!