Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakításkor egyből törlitek a közös képeket a telefonotokból, közösségi oldalról?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 18:24
1/10 A kérdező kommentje:
Van olyan aki meghagy pár képet emlékben?
2022. okt. 5. 18:25
3/10 anonim válasza:
A telefonomban van egy-kettő emléknek, de mindenhol töröltem a közösségi oldalakon.
4/10 anonim válasza:
Az egyikkel dühösen váltunk el vele mindent is töröltem. A másikkal barátságban és 1-2 kép fent van a facebook-on. Semmi extra nyál csorgatós hanem emlék így hagytam. A telón is kb ez az 1-2 van a többit töröltem mert minek.
5/10 anonim válasza:
A közösségi oldalakról igen. A telefonomon van vagy 5000 kép, nem fogom végigböngészni mindent, csak azért hogy töröljem, de nem is fogom nézegetni.
6/10 anonim válasza:
Egy exem van, vele eléggé viharos volt az elválás, és utólag már maga a kapcsolat sem jó emlék, így mindent töröltem (nem azonnal, de szakítás után röviddel). A Facebookon egy kép volt fent, még a kapcsolat előttről, azt nem tudtam törölni, mert letiltott, de nincs benne semmi "páros", egymás mellett állunk és mosolygunk. Ha egy olyan emberrel szakítanék, akivel a kapcsolat is jó emlék, és a szakítással sem járatja le magát a szememben, akkor valószínűleg leszedném a közösségi oldalakról a képeinket (de legalább az olyanokat, amin egyértelműen párnak nézünk ki), a gépen inkább szelektálás közben foglalkoznék a fotókkal, és átraknám őket valami archív mappába, hogy szem előtt se legyen, de ne is tűnjön el végleg.
7/10 anonim válasza:
Nem. Nekem ez mindig kicsit gyerek esnek tűnt, attól még hogy szakítottunk attól még az életem része volt. Nem próbálom meg nem történtté tenni. A profilképem lecserélem, ennyi.
(Smárolós, és hasonló képek nem készülnek, az meg nem zavar, hogy mellette állok egy fotón)
8/10 anonim válasza:
Semmit nem töröltem, mert rohadtul nem volt kedvem az évek során kiposztolt összes képet végignyálazni.
Plusz akadt, amin megjelöltek, szóval az másnál úgyis megjelenik...
9/10 anonim válasza:
A vicc, hogy az exem az összes képünket törölte, meg szakítás után mindenféle nekem "célzott" üzeneteket osztott meg nyilvánosan.
Szánalmas és gyereked viselkedés...
10/10 anonim válasza:
attól függ... ha nem jelentett semmit, akkor simán, ha meg jelentett és baromira fáj a szakítás, akkor meg azért nem, mert a fejünket homokba dugni és elmenekülni gyáva dolog. Pont, hogy nézegetni kell ezeket, hadd fájjon. Egyre kevésbé lesz rossz érzés nézni őket és az emlékeket újra átélni, míg végül már nem fog kiváltani semmilyen különösebb érzést. Én nekem nagyon sokat segített túllépni a szakításon így, hogy újra meg újra hagytam hadd menjen ki minden bánat... ha mindent törölsz és bekötöd a szemed meg befogod a füled csak elnyomod az egészet, ami nagyon nagyon visszaüthet később, főleg amikor majd minden egyszerre jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!