Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy nő tönkre tenni egy férfit, mire kell vigyázni?
FIGYELEM: akire a kérdés nem vonatkozik, az ne vegye magára.
Természetesen nekem is van tapasztalatom ebben, de érdekelne mások tapasztalata, véleménye is.
A nők módszerének skálája hosszú, a pénzlehúzastól egészen a pénisz levágásáig.
Az én egyik tapasztalatom az, amikor elmentem békülni az exemmel. Nem akarta újrakezdeni, amit meg is értettem, és elmentem onnan. De sajnos a buszt lekéstem, és aznap már nem indult több. Visszamentem, hogy had aludjak ott, mert nem tudok hazamenni. Nem engedett be, szóval az utcán voltam (falun) másnapig. Kajám nem volt, a vizem is fogytán volt, este hideg volt egy rövidujjúban.
Tanulság:
Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek semit.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
----
Szavazáshoz:
Téged tettek már tönkre a nők?
Ez nem ugyanaz a kérdés. Ott egy ember basztatta a csajt durva módon, ez pedig erdetileg a sok kicsi sokra megyről akart szólni, csak szet lett offolva.
"Pff, én sem engedném be az exemet, HA az előzetes hívás vagy bejelentés nélkül megjelenik csak úgy. Ugyanis nekem már ez a lépés megkongatja a vészharangot. Ha meg utána visszajön, hogy hadd aludjon velem egy fedél alatt, ki se nyitom az ajtót, csak kikiabálom, hogy menjen el.
VISZONT, ha olyan exről van szó, aki a szakítást tudomásul vette, akinek a szavam ér, akinek a nőtől egy "nem" nem az egoját miért ütés, akkor megengedném. De én intelligens embereket ismerek, akik nem játszmáznak, és telefonálnak, mielőtt megérkeznek valahova, nem váratlanul beállítanak"
---------
Valóban jogos, hogy telefonálnom kellett volna, viszont ezt jóvá tettem azzal, hogy úgy váltunk el egymástól, hogy vége, én tiszteletben tartom a döntését, és nem fogom keresni. Azt mondta, majd ha ő akar valamit, akkor felkeres. Mondtam, jó, aztán elköszöntem. Tehát én indultam is a buszhoz, és mentem is volna a dolgomra. Ezután ragadtam ott, vagyis minden el lett rendezve, és a kozvetítő haverjától tudta, hogy szükséghelyzetben vagyok. Nem az egóm sérült akkor hanem mélységesen csalódott voltam. Bár most már egósérelemként értelmezem, amivel semmi baj nincs. Egy nő egója még jobban tud sérülni, mert a nők hiúbbak.
Hozzád is szól a kérdésem:
"Ha fordított esetben történt volna a dolog, hogy ő jön hozzám le, és én nem engedem be a lakásba, és neki kell az utcán lennie egy éjszakát olyan körülmények között ahogyan elmeséltem, vajon igazságosan cselekedtem volna, hogy egy olyan nővel, akivel szinte együtt nőttünk fel, így viselkedek?"
De hagyjuk ki azt, hogy együtt nőttünk fel. Mondjuk, hogy csak simán párkapcsolatban voltunk.
Tőled is várom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!