Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy nő tönkre tenni egy férfit, mire kell vigyázni?
FIGYELEM: akire a kérdés nem vonatkozik, az ne vegye magára.
Természetesen nekem is van tapasztalatom ebben, de érdekelne mások tapasztalata, véleménye is.
A nők módszerének skálája hosszú, a pénzlehúzastól egészen a pénisz levágásáig.
Az én egyik tapasztalatom az, amikor elmentem békülni az exemmel. Nem akarta újrakezdeni, amit meg is értettem, és elmentem onnan. De sajnos a buszt lekéstem, és aznap már nem indult több. Visszamentem, hogy had aludjak ott, mert nem tudok hazamenni. Nem engedett be, szóval az utcán voltam (falun) másnapig. Kajám nem volt, a vizem is fogytán volt, este hideg volt egy rövidujjúban.
Tanulság:
Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek semit.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
----
Szavazáshoz:
Téged tettek már tönkre a nők?
A kérdésekre válaszoltam fent. És amúgy sem rajtam van a hangsúly, hanem a nő mentalitásán, viselkedésén.
"Én se engedtelek volna vissza."
Emberiségből most levizsgáztál. 😀
Érdekes, én nem tudtam volna azt megtenni egyetlen exemmel sem. Talán azért, mert emberségesebb voltam, és a közös emlékekre való tekintettel kötelességemnek éreztem volna, hogy segítsek rajtuk, ha tudok.
A húgom is ezen az állásponton van, szóval elképesztő, hogy a nők nagy többsége mennyire kegyetlenül gondolkodik.
Annyit mondok, hogy bár sok sérelmet azóta sem dolgoztam fel, rengeteget változtam, az életem is jó irányba halad. Minden szempontból lehetőségek vannak előttem, vannak nők is az életemben.
Szóval ezek után, abban biztos lehetsz, hogy amikor ilyen mentalitású nők jutnak majd az utamba, annyit fogok kihasználni belőlük, amennyit csak tudok, mert mélységesen megvetem ezt a típust.
"LOL. Majd hülye lett volna beengedni, ha így vélekedsz róla. Biztos ott is éreztetted :D Nagy az isten állatkertje."
Akkor konkrétan szerelmes voltam belé.
Viszont tiszta szívből kívánom neked, és azoknak, akik a te álláspontodon vannak, hogy egy ehhez hasonló élményt éljenek át. Olyan embertől, akiről gondoskodtak, akkor, amikor szüksége volt rá. Majd akkor kicsit másképp fogod látni a dolgokat.
Ha tönkre akar tenni, tönkre fog tenni és annál jobbak a lehetőségei, minél több jobban ismer (vagy minél befolyásosabb a téged érintő dolgokban).
Idegen hisztis kis tyúkoktól nem kell félni, a másik típusnál meg nem kell kihúzni a gyufát. Egy megcsalt ex a szart is ki tudja belőled taposni pl.
Én még mindig nem értem, hogy ebben mi volt a tönkretétel.
Ha békülni se szeretett volna (amire biztos jó oka volt), akkor majd nála alszol? Jó vicc. :D
"Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek sem[m]it."
Legalább megtanultad valamikor, bár feltételezem nem vagy túl idős.
Van egy ilyen jelenség, hogy az ember saját magát a szándékai, másokat a cselekedeteik alapján ítél meg. Te esküdözhetsz, hogy te csak aludnál a konyhán, és nem zargatnád, és isten látja a lelked meg minden, csak az ő nézőpontját nem vagy hajlandó figyelembe venni.
Nem igaz, hogy direkt késtem le a buszt. Pont akkor értem oda, amikor már ment el. Futottam, ordítottam, hogy álljon meg. Nem állt meg. De ez már lényegtelen.
"Te esküdözhetsz, hogy te csak aludnál a konyhán, és nem zargatnád, és isten látja a lelked meg minden, csak az ő nézőpontját nem vagy hajlandó figyelembe venni."
A faluban, ahol lakik, éjszaka szinte koromsötét van. Lámpa nélkül nehezen boldogulsz. Benne volt a híradóban, hogy mi volt ott egy alkalommal. Plusz részeg emberek, kóbor kutyák lehetnek arra. Még a nők is ringyók, mert van olyan, akinek arról híres a település, hogy könnyen kaphatók.
Ki az az esztelen, aki a volt pasiját otthagyná egy ilyen helyen? Miféle nézőpont ez?
Amúgy a kérdés nem erről szól, ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!