Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy nő tönkre tenni egy férfit, mire kell vigyázni?
FIGYELEM: akire a kérdés nem vonatkozik, az ne vegye magára.
Természetesen nekem is van tapasztalatom ebben, de érdekelne mások tapasztalata, véleménye is.
A nők módszerének skálája hosszú, a pénzlehúzastól egészen a pénisz levágásáig.
Az én egyik tapasztalatom az, amikor elmentem békülni az exemmel. Nem akarta újrakezdeni, amit meg is értettem, és elmentem onnan. De sajnos a buszt lekéstem, és aznap már nem indult több. Visszamentem, hogy had aludjak ott, mert nem tudok hazamenni. Nem engedett be, szóval az utcán voltam (falun) másnapig. Kajám nem volt, a vizem is fogytán volt, este hideg volt egy rövidujjúban.
Tanulság:
Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek semit.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
----
Szavazáshoz:
Téged tettek már tönkre a nők?
"K.vának nevezed azt, akit szerettél, azt mondod, te is így fogsz kihasználni másokat. Te jobb embernek tartod magad?"
Jobb embernek tartom magam. Egy tök sötét, veszélyes faluba nem zárnék ki egy exemet sem! Még azt se, akit kihasználnék!
Akkor leírom női szemmel. Egyszer csak megjelenik az exem, akit látni se szeretnék, de végighallgatom, amit mondani szeretne. Végre elmegy, már épp megkönnyebbülök, hogy végre nyugovóra térhetek, majd ismét visszajön, hogy szeretne nálam aludni, mert lekéste a buszt. Felhívj egy haver, hogy hadd maradjon nálam. Kérdem én, miért nem ezzel a haverral viteti magát haza? Azt nem tudhatom, hogy mennyi pénz van nála, joggal gondolom úgy, hogy inkább hívjon taxit. Tudom, hogy vissza akar kapni, mi a garancia, hogy nem próbálkozik be semmivel? Valami olyasmit tett velem, amit nem vagyok hajlandó megbocsátani neki, vagyis én miért tegyek meg neki bármit?
Eleve miért későn mentél oda? Vagy egy 3-4 órás beszélgetés volt? Ostoba voltál, ne másra söpörd a felelősséget.
Ha ekkora balfék vagy sétáltál volna haza, időd volt :D
Mielőtt jön hogy én is nő vagyok biztos, 23/f
Semmi olyat nem tettem. Elhidegültünk egymástól. Annyiban valóban ostoba voltam, hogy egy nő után - főleg ilyen után - mentem. Soha többé nem teszek ilyet. Egyetlen nő sem ér annyit, hogy megalázzam magam! De ettől függetlenül nagyon szemét húzás volt, hogy egy veszélyes, koromsötét faluban hagyott engem a hidegben, egy szál pólóban, az utcán. Úgy feküdten a padon, mint egy csöves.
Ha szerinted ez rendben van erkölcsileg, akkor bazzd meg magad. Azok a nők tényleg szemetek, akik szerint ez oké. Semmiféle joguk nincs tiszteltet kérni, hiszen addig szó szerint kinyalják a seggemet, amíg együtt vagyunk, de utána az utcán is lehetek, nagy ívben tesznek rám. Én, férfiként erre nem lettem volna képes. De most már másabbul látom a dolgokat. Soha nem bízok meg egyikben sem, és ott fogom őket szopatni, ahol tudom.
Azért nem sétáltam haza, mert rohadt messze voltam a várostól. Egy erdős részen kanyarog a busz, ahol a sötétben eltevedtem volna. És ez még csak az út eleje. Nem nagyon jártam arra, mert többségében ő volt nálam.
Nem úgy hangzik, mintha ő hívott volna le, mivel azt írtad, hirtelen felindulásból érkeztél, és ő el is küldött. Senki nem volt ott, az ő részét nem is ismerjük. Teljesen más tényállás az, hogy "lehívott az exem mucsaröcsögére, mindent átbeszéltünk lezárásképp éjszakába hajlóan, lekéstem a buszt, ő meg kizárt az utcára" és az hogy "leutaztam saját felindulásból exem házához, próbáltam visszasírni magam, ő nem is akart erről tárgyalni valójában, én meg lekéstem a buszt, mert alig bírt elhajtani".
Potenciálisan életveszélyes helyzetbe hoztad magad saját következetlenségedből, ha tényleg veszélyes környék (a fagyhalált azért kétlem, nem Oroszországban élünk, és nyilván nem tél volt, ha pólóban szaladgálsz). Te megírod, hogy mit tettél volna FÉRFIként, de akkor te is képben vagy azzal, hogy egy nőnek nem ugyanaz beengedni egy férfit a házába, még fegyvertelenül is, mint egy férfinak egy nőt. Főleg hogy semmit nem tudunk a kapcsolatotokról; mennyi ideig tartott, mennyire ismeritek egymást, mennyire voltál józan és beszámítható, mint harmadik félnek, nehéz azt mondani, hogy rosszul tette. Főleg ha tényleg alig tudott elküldeni, miért kockáztatná meg, hogy tovább nyomaszd, ha bejutsz? Hogy miért nem kéredzkedtél be a haverjához (feltételezve, hogy ő pali), akivel összefutottatok és egy telefont is intézett neked, az is jó kérdés.
Szóval végtében nem úgy hangzik a sztorid, mint aki őszinte halálfélelemben volt, hanem mint akinek sérült az egója, és próbálod bemocskolni a nőt.
Pff, én sem engedném be az exemet, HA az előzetes hívás vagy bejelentés nélkül megjelenik csak úgy. Ugyanis nekem már ez a lépés megkongatja a vészharangot. Ha meg utána visszajön, hogy hadd aludjon velem egy fedél alatt, ki se nyitom az ajtót, csak kikiabálom, hogy menjen el.
VISZONT, ha olyan exről van szó, aki a szakítást tudomásul vette, akinek a szavam ér, akinek a nőtől egy "nem" nem az egoját miért ütés, akkor megengedném. De én intelligens embereket ismerek, akik nem játszmáznak, és telefonálnak, mielőtt megérkeznek valahova, nem váratlanul beállítanak.
"Szóval végtében nem úgy hangzik a sztorid, mint aki őszinte halálfélelemben volt, hanem mint akinek sérült az egója, és próbálod bemocskolni a nőt."
Látszik a kommentedből, hogy egy elvakult feminista vagy, és a megerősítési torzítást alkalmazva igyekszel úgy magyarázni a történetet, hogy végül az jöjjön ki belőle, hogy teljesen igaza van egy nőnek akkor, ha ilyen helyzetben úgy cselelszik, ahogyan elmeséltem. Ha valóban ez a "női igazság", akkor megalapozottnak tartom a nézeteimet, hogy annyi nőt használjak ki, amennyit csak lehet. Mert akkor igazságosan cselekszem, mivel az ilyen embereket, akiktől ennyi telik, nem kell tisztelni.
Nekem már csak egyetlen kérdésem lenne hozzád.
Egyetlen kérdés, jól figyelj!
Ha fordított esetben történt volna a dolog, hogy ő jön hozzám le, és én nem engedem be a lakásba, és neki kell az utcán lennie egy éjszakát olyan körülmények között ahogyan elmeséltem, vajon igazságosan cselekedtem volna, hogy egy olyan nővel, akivel szinte együtt nőttünk fel, így viselkedek?
Egyszerű kérdés, a rizsa nem kell, csak a lényeg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!