Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony barátnőt akarok akkor vigyáznom kell és kevesebb kenyeret, sütit kell ennem?
Figyelt kérdés
Jelenleg nem vagyok kövér de utóbbi időben felszedtem kB 5 kgt, pici pocak van már.
Most hosszú idő után barátnőt szeretnék vékony csinos nők az eseteim.
2020. febr. 10. 12:45
1/11 anonim válasza:
Igen, pontosan így, ahogy írod.
2/11 anonim válasza:
Alkatilag vékony vagy sportosan vékony nőt akarsz? Nem mindegy. Alkatilag vékony nőhöz elég az étrendedre odafigyelni, sportoshoz aktív életmód sem árt.
3/11 A kérdező kommentje:
Vékony.. Nem kell sportos..
2020. febr. 10. 12:49
4/11 anonim válasza:
Pontosan,neked is oda kell tenned magad.
5/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Sok vékony nő a nagyobb darab férfiakat szereti, pl az én barátnőm engem. Ő 51 kiló, én meg 110. de ne egy zsírdisznónak képzelj el, izom is van, meg magasság is hozzá.
6/11 anonim válasza:
Attól függ milyen a nő ízláse.
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
7. A második inkább
2020. febr. 10. 13:12
9/11 anonim válasza:
A második nem olyan népszerű, úgyhogy lehet esélyed, csak ne hízz el nagyon!
10/11 anonim válasza:
Hát minél hamarabb fogyjál le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!