Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az (és nem is akarok bunkó lenni), hogy a kövérebb csajoknak tetszem, a vékonyabbak meg nem. Én azért vékony vagyok, én nekem is a vékony csajok jönnek be. Jó persze a belső számít, de mégse értem mért van ez. Vkinek van ötlete?
Hülyeség az első válaszolóra reagálva.Nem vagyok vékony,sőt,kövér vagyok,leadtam már 20 kilót,még ennyit kéne leadni és igen sok srác,férfi vonzódik hozzám egyszerűen a kisugárzás és a viselkedésem miatt.És nem érem be kevesebbel,nem ugrok mindenre. :)
Amúgy a kérdezőre válaszolva: nem lehet tudni,biztos bejössz vékonyabb csajoknak is,csak arról nem tudsz.
18/L
Rövid és egyszerű lesz a válasz: a kövér csajoknak minden pasi bejön, mert alig várják, hogy végre valakit megszerezzenek.
Persze mindjárt kapom az oltást, hogy "kövér vagyok és 20 barátom volt", de ez a nagy igazság. Míg a jól kinéző sportos v. vékony csajoknak már elegük van a pasikból, hiszen tucatjával szerezhetnek, addig egy dagi lány minden alkalmat megragad, ami az útjába kerül.
Ha van egy kis esze. Ha nincs, akkor majd jön ide sírni, hogy "hol vannak már a belső értéket kereső pasik?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!