Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy nő tönkre tenni egy férfit, mire kell vigyázni?
FIGYELEM: akire a kérdés nem vonatkozik, az ne vegye magára.
Természetesen nekem is van tapasztalatom ebben, de érdekelne mások tapasztalata, véleménye is.
A nők módszerének skálája hosszú, a pénzlehúzastól egészen a pénisz levágásáig.
Az én egyik tapasztalatom az, amikor elmentem békülni az exemmel. Nem akarta újrakezdeni, amit meg is értettem, és elmentem onnan. De sajnos a buszt lekéstem, és aznap már nem indult több. Visszamentem, hogy had aludjak ott, mert nem tudok hazamenni. Nem engedett be, szóval az utcán voltam (falun) másnapig. Kajám nem volt, a vizem is fogytán volt, este hideg volt egy rövidujjúban.
Tanulság:
Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek semit.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
----
Szavazáshoz:
Téged tettek már tönkre a nők?
Nem gondolta kamunak, mivel egy faluban lakik, tehát tisztában van a buszjáratokkal.
Plusz az egyik haverja, akivel összefutottam ott, felhívta az érdekemben, hogy ott ragadtam, valamit csinálni kellene.
Tudta, hogy ott vagyok kint.
Nem tudtam a járatokat, mivel hirtelen felindulásból mentem le. El is értem volna a buszt, csak túl hosszúra nyúlt a semmitmondó beszélgetés. Akkoriban nem volt pénz sem a telefonomon, mert csóró voltam, nem tudtam telefonálni sem, taxit meg senki se fizetett volna nekem. Az út a városba ahol lakom, busszal kb. 45 perc. Nem tudom, hogy a taxi mennyiért vitt volna haza.
De nem rajtam van a hangsúly, hanem rajta. Mert azok után, amit megtettem érte, simán beengedhetett volna, hogy elaludjak a konyhába, aztán többet nem látott volna.
De megjegyzem, hogy elég g*ci vagy, hogy engem próbálsz beállítani hibásnak, és azt a k**vát védeni, a női büszkeség miatt.
Azóta amúgy megváltozott a nőkkel kapcsoltos mentalitáson, gyökeresen.
Miért engedett volna vissza? Hihette, hogy direkt késted le a buszt.
Miért nem időben indultál el? Miért nem hívtál taxit? Nem volt egy nyamvadt panzió a faluban?
Most olvasom a többit.
"és azt a k**vát védeni,"
LOL. Majd hülye lett volna beengedni, ha így vélekedsz róla. Biztos ott is éreztetted :D Nagy az isten állatkertje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!