Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tud egy nő tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tud egy nő tönkre tenni egy férfit, mire kell vigyázni?

Figyelt kérdés

FIGYELEM: akire a kérdés nem vonatkozik, az ne vegye magára.

Természetesen nekem is van tapasztalatom ebben, de érdekelne mások tapasztalata, véleménye is.

A nők módszerének skálája hosszú, a pénzlehúzastól egészen a pénisz levágásáig.

Az én egyik tapasztalatom az, amikor elmentem békülni az exemmel. Nem akarta újrakezdeni, amit meg is értettem, és elmentem onnan. De sajnos a buszt lekéstem, és aznap már nem indult több. Visszamentem, hogy had aludjak ott, mert nem tudok hazamenni. Nem engedett be, szóval az utcán voltam (falun) másnapig. Kajám nem volt, a vizem is fogytán volt, este hideg volt egy rövidujjúban.

Tanulság:

Soha ne menjetek egy nő után, aki nem akar tőletek semit.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

----

Szavazáshoz:

Téged tettek már tönkre a nők?

2020. máj. 19. 12:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, tettek tönkre
Majdnem sikerült nekik
Nem
41 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Már bocs, de ez a példa nagyon béna. Természetes, hogy kamunak gondolta és nem engedett be. Ezt nem a nő csinálta veled, hanem te magaddal.
2020. máj. 19. 12:36
 2/32 A kérdező kommentje:

Nem gondolta kamunak, mivel egy faluban lakik, tehát tisztában van a buszjáratokkal.

Plusz az egyik haverja, akivel összefutottam ott, felhívta az érdekemben, hogy ott ragadtam, valamit csinálni kellene.

Tudta, hogy ott vagyok kint.

2020. máj. 19. 12:39
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
Már az exed semmi köze nincs hozzád francért engednélek be ha már nincs semmi közöttünk. Csesznék rá mennyire kint vagy az utcán minden nélkül onnantól kezdve hogy szakítottatok már nem vállal felelősséget érted. Amit nem vettél észre. 26N
2020. máj. 19. 12:45
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
#2: és? Te is tudtad a járatokat, mégis "tök véletlenül" úgy szervezted az idődet, hogy lekéssed. Aztán meg nincs egy haverod, akivel hazavitetheted magad? Sőt, taxi sem jár arra? Persze...
2020. máj. 19. 12:48
 5/32 anonim ***** válasza:
88%
Én se engedtelek volna vissza. Jobban kellett volna szervezned az idődet, plusz a #4-es írt pár alternatívát.
2020. máj. 19. 12:57
 6/32 A kérdező kommentje:

Nem tudtam a járatokat, mivel hirtelen felindulásból mentem le. El is értem volna a buszt, csak túl hosszúra nyúlt a semmitmondó beszélgetés. Akkoriban nem volt pénz sem a telefonomon, mert csóró voltam, nem tudtam telefonálni sem, taxit meg senki se fizetett volna nekem. Az út a városba ahol lakom, busszal kb. 45 perc. Nem tudom, hogy a taxi mennyiért vitt volna haza.

De nem rajtam van a hangsúly, hanem rajta. Mert azok után, amit megtettem érte, simán beengedhetett volna, hogy elaludjak a konyhába, aztán többet nem látott volna.

De megjegyzem, hogy elég g*ci vagy, hogy engem próbálsz beállítani hibásnak, és azt a k**vát védeni, a női büszkeség miatt.

Azóta amúgy megváltozott a nőkkel kapcsoltos mentalitáson, gyökeresen.

2020. máj. 19. 13:00
 7/32 anonim ***** válasza:
10%
Tanulmányozd Rose munkásságát a Két pasi meg egy kicsiben :D
2020. máj. 19. 13:12
 8/32 anonim ***** válasza:
94%

Miért engedett volna vissza? Hihette, hogy direkt késted le a buszt.

Miért nem időben indultál el? Miért nem hívtál taxit? Nem volt egy nyamvadt panzió a faluban?

2020. máj. 19. 13:14
 9/32 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és a lényeg. A fenti sztori miért is tönkre tétel????
2020. máj. 19. 13:15
 10/32 anonim ***** válasza:
94%

Most olvasom a többit.

"és azt a k**vát védeni,"

LOL. Majd hülye lett volna beengedni, ha így vélekedsz róla. Biztos ott is éreztetted :D Nagy az isten állatkertje.

2020. máj. 19. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!