Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire vigyázni kell, mit mond egy férfi?
Igen, sajnos igen. Az exbarátnőmről hittem, hogy ő nem elemez ki a szavaimból, azok kimondási idejéből, mindenfélét ami nincs, de sajnos tévedtem. A szakításkor zúdította rám miket miért mondtam. Hát volt meglepetés, hogy ezt is jelentheti egy szó, meg hogy jobban tudta nálam mit miért mondtam...
És így várják el az őszinteséget, lazaságot.
Az a nő, aki valami okot keres a sértődésre/felbosszantódásra, az megoldja, mert mindig van valami, amit a pasik nem vesznek észre, de nekünk jelentése van. Az általad említett példa annyira, de annyira életszerűtlen, hogy olyan 1100%-os biztonsággal állíthatom, nem sértetted meg, nem volt túlérzékeny, teljesen rendben volt a kérdésed is, csak rád akarta terhelni valahogy a beszélgetés megszakításának felelősségét. Nem akart veled tovább ismerkedni, és így oldotta meg.
Én is ki tudok forgatni bármit, mert éppen olyan ütemben, olyan hangsúllyal, olyan szünettel mondta a másik, ami megütötte a fülem, de ehhez egyrészt olyan hangulatban kell lennem, hogy kötözködni akarjak apróságokon (ilyen pl a fentebb említett szakítós szcenárió), és akarnom is kell, hogy most konfliktusba kerüljünk emiatt, mert igenis energia és gondolkodás kitalálni valami olyan blőd ostobaságot, amit a fent említett példádban hoztál.
Ne aggódj, aki normális, az egy ilyen "nehéz napod volt?" jellegű kérdést akkor se ért félre, ha akarja. Jobban is jársz az ilyen hisztis fruskák nélkül.
A nehez napok igen, a mensi szinonimaja. Figyeld meg a reklámokat 😀
Amúgy meg pozitív kérdéseket tegyél fel, ha kezdeni akarsz egy beszélgetést.
Érdemes várni az átgondolás visszavételével a szimpátia kinyilvánításáig, mert lévén chat a műfaj (nincs arcmimika/hanglejtés), amit félre lehet érteni, azt előfordul, hogy félre is értik.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!