Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elígérkeztünk szilveszterre a barátainkhoz, de anyósom most szólt hogy mégsem tud vigyázni a kislányunkra. Férjem erre mondta, hogy ő megy, mert ő a férfi és ez neki jár (? )
Elméletben: "Oké, vissza se gyere!"
Gyakorlatban: ilyen pasival nem vállaltam volna gyereket, aki szerint a férfiak többet érnek, több jár nekik, mint nekünk nőknek.
Emögött lehet valami egész más is, ami így robbant ki, de ténylegesen nem erről szól. Pár kört még megérne.
Nálunk épp ellenkezőleg van, terhes vagyok, ezért a vadulós bulik kiestek. A férjemet hívták, mondtam, hogy menjen, mert annyira mindegy, hogy hol/mikor fogok elaludni 11-kor a tévé előtt - ő bulizhat attól még. Ha bajom lenne, úgyis felhívom. De hezitál, pedig tényleg nem zavarna.
Ha valóban nem, akkor egy ilyen kijelentéstől észbe kellene kapnia!
"Hallod egyáltalán mit beszélsz? Miért gondolod, hogy neked ez jobban jár?"
Aki ilyet mond, annak a viselkedése sem lehet túl normális, hiszen ez a zsigereiben van.
Ilyen ember mellett "élmény" lesz az életed!
Költözz amíg tudsz!
"Férjem erre mondta, hogy ő megy, mert ő a férfi és ez neki jár..."
Hát aki ilyet mond, azt nem nevezném férfinak.
Amellett, hogy nem nevezném férfinak, nem nevezném apának. Számunkra a párommal teljesen egyértelmű, hogy szilveszterkor vagy mindketten megyünk, vagy egyikünk sem. Máskor más, mehet az egyik jobbra, a másik balra, nincs belőle baj, de egyikünknek sem jár ez jobban, mint a másiknak!
Ha nem tudjátok máshogy megoldani, akkor maradjatok szépen mindketten otthon a kislányotokkal, avagy ha esetleg a barátoknak is vannak gyerekeik, akkor lehetne családos, nem túl vadulós bulit tartani, ahol a felnőttek eliszogatnak, a gyerekek pedig együtt játszanak.
Rendben de vissza sem kell jönnöd!
menjen az ilyen a fenébe, jár neki, de mivel a drága édesanyja lemondta akkor neki is illene ehhez mérten gondolkodni! A gyereketek közös, neki is JOGA VAN HOGY OTTHON MARADJON VELETEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!