Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elígérkeztünk szilveszterre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elígérkeztünk szilveszterre a barátainkhoz, de anyósom most szólt hogy mégsem tud vigyázni a kislányunkra. Férjem erre mondta, hogy ő megy, mert ő a férfi és ez neki jár (? )

Figyelt kérdés
Ti mit mondtatok volna erre?
2013. dec. 21. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Elméletben: "Oké, vissza se gyere!"

Gyakorlatban: ilyen pasival nem vállaltam volna gyereket, aki szerint a férfiak többet érnek, több jár nekik, mint nekünk nőknek.

2013. dec. 21. 18:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem voltak ilyen megnyilvánulásai.
2013. dec. 21. 18:17
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Emögött lehet valami egész más is, ami így robbant ki, de ténylegesen nem erről szól. Pár kört még megérne.

Nálunk épp ellenkezőleg van, terhes vagyok, ezért a vadulós bulik kiestek. A férjemet hívták, mondtam, hogy menjen, mert annyira mindegy, hogy hol/mikor fogok elaludni 11-kor a tévé előtt - ő bulizhat attól még. Ha bajom lenne, úgyis felhívom. De hezitál, pedig tényleg nem zavarna.

2013. dec. 21. 18:19
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha valóban nem, akkor egy ilyen kijelentéstől észbe kellene kapnia!

"Hallod egyáltalán mit beszélsz? Miért gondolod, hogy neked ez jobban jár?"

2013. dec. 21. 18:19
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Aki ilyet mond, annak a viselkedése sem lehet túl normális, hiszen ez a zsigereiben van.

Ilyen ember mellett "élmény" lesz az életed!

Költözz amíg tudsz!

2013. dec. 21. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

"Férjem erre mondta, hogy ő megy, mert ő a férfi és ez neki jár..."

Hát aki ilyet mond, azt nem nevezném férfinak.

2013. dec. 21. 18:53
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Amellett, hogy nem nevezném férfinak, nem nevezném apának. Számunkra a párommal teljesen egyértelmű, hogy szilveszterkor vagy mindketten megyünk, vagy egyikünk sem. Máskor más, mehet az egyik jobbra, a másik balra, nincs belőle baj, de egyikünknek sem jár ez jobban, mint a másiknak!

Ha nem tudjátok máshogy megoldani, akkor maradjatok szépen mindketten otthon a kislányotokkal, avagy ha esetleg a barátoknak is vannak gyerekeik, akkor lehetne családos, nem túl vadulós bulit tartani, ahol a felnőttek eliszogatnak, a gyerekek pedig együtt játszanak.

2013. dec. 21. 19:17
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Rendben de vissza sem kell jönnöd!

menjen az ilyen a fenébe, jár neki, de mivel a drága édesanyja lemondta akkor neki is illene ehhez mérten gondolkodni! A gyereketek közös, neki is JOGA VAN HOGY OTTHON MARADJON VELETEK!

2013. dec. 21. 19:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek bébiszütyőt! :-D
2013. dec. 21. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
én is megkérdeztem volna,hogy hallotta-e,amit mondott...de kapásból lehet azt vágom rá,h haza se kell jönnie akkor..
2013. dec. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!