Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elígérkeztünk szilveszterre a barátainkhoz, de anyósom most szólt hogy mégsem tud vigyázni a kislányunkra. Férjem erre mondta, hogy ő megy, mert ő a férfi és ez neki jár (? )
Figyelt kérdés
Ti mit mondtatok volna erre?2013. dec. 21. 18:12
11/16 anonim válasza:
Ez nagyon durva:( Ilyen emberrel sosem vállalnék gyereket. Azért mond ilyet, mert most vagy annyira kiszolgáltatott helyzetben a gyerek miatt, hogy kimutassa a foga fehérjét, vagyis a valódi énjét.
12/16 anonim válasza:
Normális pasi nem mond ilyet...
13/16 anonim válasza:
Bár én nem vagyok ellene annak, hogy apuka is elmenjen egy-egy este sörözni meg anyuka is barátnőzni, de erre kapásból azt válaszoltam volna, hogy nekem meg majd a gyerektartás fog járni a válás után. Ezzel a hozzáállással tegyen egy szívességet, akkor inkább nekem járnak, mert 24 órában szolgálatban vagyok a kicsi mellett.
14/16 anonim válasza:
:))))) szerintem egy pillanatnyi agyi defekt volt.
A pasik néha olyanok, mint a kisgyerekek.
Biztos nagyon el akar menni Szilveszterkor, és bedurcizott mikor megtudta, hogy nem mehettek. Gondolom ő sem jár el minden 7 végén!
Szerintem mi nők néha túlgondolkodjuk a dolgokat.
Valószínűleg azt mondtam volna, hogy nem mész te sehova! :)
Keressetek egy másik rokont, esetleg olyan barátot, aki egykorú a gyereketekel és otthon lesz a szüleivel. Kis pizsiparti neki sem árt.
15/16 anonim válasza:
Na mi lett ebből,ha szabad érdeklődnöm?
16/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!