Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire vigyázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire vigyázni kell, mit mond egy férfi?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nagyon megterhelő, hogy 50x át kell gondolni mindent, amit egy nőnek mondanék, mert mindent félreértenek és megy a sértődés. Tényleg kb. köszönni sem lehet. Ez normális dolog? Vagy tényleg más nyelvet beszélnek a nők? Pl.: Olyannal is találkoztam, akitől megkérdeztem "Nehéz napod volt?" Mert érdekelt, hogy a meló megterhelő volt e. Erre kiakadt, besértődött, merthogy "A nehéz napok a mensi szinonímája, és mekkora bunkó vagy".. Tényleg ennyire? Mit gondoltok? (elsősorban húszonéves nők véleménye érdekel)

2019. aug. 25. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Kb 50 éve reklamoznak a "nehéz napokra" a tv-ben.
2019. aug. 25. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
A te hülye ismerőseidnél lehet. Én ilyet nem tapasztaltam.
2019. aug. 25. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Elég agyhalott nőismerőseid lehetnek,persze a húszonévesek többsége az sajnos..
2019. aug. 25. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

[link]

😅

2019. aug. 25. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
7%

Ne hagyd ezt, mert egyre rosszabb lesz!

Szólj rá, hogy hülyeségeken ne sértődjön meg. Én az első kapcsolatomban beleestem ebbe a hibába.

2019. aug. 25. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!