Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi tartása a nőt biztonságban! De mit is jelent ez? Azt hogy a nő gyenge akit mindentől biztonságban kell tartani önmagára képtelen vigyázni és az erős férfira szorul?
Attól hogy vannak férfiak és nők, akik nem akarnak gyereket, a többség akarm
A társadalmi norma szerint a nő van otthon a babával, arra az időre kiesik a munkából, tehát z anyagi biztonság megteremtése ekkor inkább a férfire hárul.
Ha csak a kérdést látom, én spec. érzelmi biztonságra gondoltam volna.
A kifejtésed elég érdekes, gondolom maximum tizen-végi, huszon- eleji lány lehetsz, aki épp keresi a helyét a társadalomban.
30n
Tulajdonképpen mi a problémád?
Te vagy az erős nő, aki randin felesbe fizet, nem szeret mosogatni, nem akar gyereket, és nincs szüksége férfira. Ügyes vagy!
De mi a problémád? Kényszerít rá valaki, hogy vegyél a nyakadba egy herét, akit körbe kell ugrálni, hogy cserébe elkergesse a kardfogú tigrist?
Nő vagyok, de nem látom át, hogy mit akarsz ebből az egészből kihozni.
"Egy nő is lehet erős határozott független aki nem szorul rá férfi védelemre."
Ez teljesen korrekt és egyet is értek!
A probléma szerintem azzal van, hogy rengeteg nő hangoztatja ezt a mondatot, de közben amint hátrányba vagy negatív helyzetbe kerülnek, vagy épp úgy kényelmes nekik, hirtelen félredobják ezt a nagy határozottságot és erőt, aztán mindent a férfira hárítanak. Ez egy olyan kettős mérce, amiben sok nő mindig úgy helyezi a lapokat, hogy épp neki legyen kényelmes. Ez elég gáz. Ahogy te írtad, az teljesen rendben van.
Amilyen férfi szerepeket írtál, azt azért csinálják a férfiak, mert így szocializálódnak, ezt várják el tőlük. Oké, hogy te randin felesben fizetnél és én is találkoztam ilyen nőkkel. De sokan úgy vannak vele, hogyha a férfi nem fizet az első pár randin, akkor nem férfi és garasoskodik. Ha egy férfi egy csomó ilyen nővel randizik, akkor azt látja, hogy fizetnie kell.
Az erő is ilyen. Ha egy férfi azt látja, hogy az erősebb férfiakat tartják vonzónak a nők, akkor próbál hasonló lenni. Amióta nekiálltam kondizni és lett látható eredménye, sokkal több nő érdeklődését keltem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!