Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az exbarátom haverjai levegőnek néznek?
Ismerem a barátait, sokszor találkoztam velük és korábbról is ismertük egymást, mert kis városban lakunk, kb mindenki ismer mindenkit.
Most, hogy 1 év után szakítottunk, nem köszönnek egyáltalán.
Ez csak szerintem nem normális, gáz?
Utolsó, nem tudom milyen nőkkel hozott eddig össze az élet, de elárulom, hogy nem minden nő dug félre vagy húzza le a partnerét. Nyilván csak ilyen szélsőségek lehetnek szakító okok...
Ilyen hozzáállásal, persze hogy ezeket a nőket sikerül kihalászni.
Számomra alap, ha valakit ismerek, köszönök neki, én így lettem tanítva.Főleg kisvárosban, szinte mindenki ismer mindenkit.
A barátnőim volt párjainak is köszönök, szerintem nincs ebben semmi rossz. Közösen eljárunk ide-oda, szép időket töltöttünk el együtt, viccelődtünk, beszélgettünk, egy köszönést alapnak tartok.
Mert nem értem, honnan veszed ezt az átbaszást? Amiatt nem lehet szakítani, mert elmúlt a szerelem, vagy másra vágyunk az életben, vagy mert nem tudom elviselni a távkapcsolatot ahol havi 1x találkozunk? Ez mind a három megvolt ebben a helyzetben.
Az lett volna az átbaszás, ha ezek után még együtt vagyunk azt eljátszva, mintha misem történt volna.
Ahogyan látom a hozzászólásokat, nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljak.
Én is nemrég szakítottam a párommal, és hasonló okok miatt mint a kérdező. Távkapcsolatban éltünk, emiatt eltávolodtunk egymástól, elmúltak az érzelmek, haveri/baráti kapcsolattá alakult át az egész. Ilyenkor meglehet próbálni, fellobbantani a lángot, de a mi esetünkben ez nem sikerült. Ezek után, egyértelmű, hogy nincs értelme tovább folytatni, és az ember a szakítás mellett dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!