Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnátok hozzá ha meglenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha meglennétek hívva az exbarátotok szülinapi köszöntésére?

Figyelt kérdés
Szóval az egész történet ott kezdődik hogy az exem összejött egy barátnőmmel (már nem vagyunk barátnők). Nemsokára lesz az exem szülinapja és ezért egy program keretében tartanak neki egy meglepetés köszöntést. Ezt a barátnője szervezi (aki nekem régen a barátnőm volt) és meghívott engem is, de írt egy üzenetet, hogy azért hívott meg mert nem akarta hogy úgy érezzem kihagynak valamiből nem tudta hogy lenne jó, de érthető ha nem akarok részt venni. Szerintem baromi ízléstelen lenne hogyha ott lennék meg az is fura hogy egyáltalán meghívott...nem is értem ezt az egészet...
2020. febr. 17. 11:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja egyébként ezen a programon tudta hogy én is ott leszek aminek a keretében megköszöntik. Nagyon sokan leszünk ott és csak egy kis kör köszöntené meg külön, mert a program nem róla szól.
2020. febr. 17. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Az is fura, hogy egy barátod összejön azzal az emberrel, aki egy érzékeny pont neked. Ha előtte nem kérdezne meg, hogy biztosan nem zavar-e, nem sokáig lenne a barátom. De nem ez a kérdés...

Az biztos, hogy nem mennék el.

2020. febr. 17. 11:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezért nem vagyunk már barátnők...
2020. febr. 17. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fú, ez de szánalmas a részükről... :D Nekem legalábbis nagyon olyannak érződik, hogy megy a kirakat meg a mások orra alá dörgölés. Bocsi de én ebben semmi jóindulatot nem látok, sőt... :D
2020. febr. 17. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Vinnék nekik ajándékot😂😂
2020. febr. 17. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy hat, mintha jól az orrod alá akarnák tppni, hogy de jó nekik. Szánalmas. "Amúgy meghívunk, meg sajnálunk, de azért annyira nem kellenél oda"

Pff

2020. febr. 19. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez mekkora hulyeseg a reszerol/reszukrol, elkepzelesem sincs milyen motivacio allhat emogott... meg se forduljon a fejedben, hogy elmesz, de latom, hogy ezt felesleges leirnom.
2020. febr. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!