Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az exbarátom haverjai levegőnek néznek?
Ismerem a barátait, sokszor találkoztam velük és korábbról is ismertük egymást, mert kis városban lakunk, kb mindenki ismer mindenkit.
Most, hogy 1 év után szakítottunk, nem köszönnek egyáltalán.
Ez csak szerintem nem normális, gáz?
Mi nem tudjuk miért mentetek szét, miért is kéne köszönjenek ők neked, ha esetleg tisztában vannak azzal, hogy milyen vagy voltál?
Arra meg nem gondoltál, hogy ezelőtt sem kedveltek igazából, csak eltűrtek, mert haver nője vagy?
Na meg az, hogy nem lehet feldolgozni normálisan anélkül, hogy kiírj egy kérdést erről a netre, azt a dolgot, hogy 3 ember nem köszön többé neked, az mennyire vall felnőtt érett viselkedésre??
Besértődött és rád uszította a haverjait, hogy bosszút álljon, amiért betört a feje. Ezt akartad hallani? Tessék.
Oké, engem lehet lepontozni, de szerintem NEM NORMÁLIS. Akár kedvellek, akár nem, ha ismerlek, találkoztam veled többször is bármilyen dolog kapcsán, akkor köszönök neked, és nem nézlek levegőnek. Ez alapvető emberi gesztus, hogy köszönsz annak, akit ismersz/valamilyen kapcsolatban álltál vele korábban. Annak a kollégádnak is köszönsz a munkahelyen, akit utálsz, hacsak nem vagy valami barlangban nevelkedett primitív barom.
Hagyd rájuk, ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!