Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátom az egész családomat letiltotta Face-ről, miért?
Figyelt kérdés
Szakítottunk. Én már kezdtem új vizekre evezni, hogy felejtsek. Azóta ismerkedek másokkal és már randiajánlatokat is kapok. Nekem gyanús, hogy észrevette és így akar bosszút állni. Ő akart szakítani, vállalja a következményeit, de azért szerintem nem kellene cirkuszolnia már. Pont 1 hónapja, hogy szétmentünk. Fel kellene fognia, hogy vége.2019. nov. 24. 01:36
1/41 anonim válasza:
" Én már kezdtem új vizekre evezni, hogy felejtsek. "
" Fel kellene fognia, hogy vége. "
XDDD
Nagyon is tudja és most szépen le is buktattad magad, hogy még mindig szoktad nézegetni a profilját.
2/41 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném, hogy itthon minkdenki kedves volt vele, egy rossz szót nem szólt neki senki. Mindig el volt látva, amikor itt volt. Ezért nem értem ezt a viselkedést...
2019. nov. 24. 01:41
3/41 A kérdező kommentje:
Le van tilta és én is le vagyok tiltva. Egyébként tiszta szívből gyűlölöm.
2019. nov. 24. 01:42
4/41 anonim válasza:
Neked kéne felfognod, hogy vége. Ő valószínűleg lezárta a dolgot, nem kiváncsi a családodra sem. Te viszont még mindig rajta kattogsz.
5/41 A kérdező kommentje:
Nem én vettem észre, hanem a testvéremék... Új párkapcsolatom van kialakulóban... Utólag rájöttem, hogy nem tetszett külsőleg sem igazán. A jelleme meg főleg nem. Hazug, kétszínű ember, akinek a kedvét az adott hangulata határozta meg. Volt, hogy kiabált, volt hogy megalázott mások előtt. Azt is mondta agressziót váltok ki belőle. Még jó hogy tettlegességig nem fajult. Meg is csalt, jelek alapján. Mégis mit akarnék még tőle szerinted? Annyiban hibáztam, hogy már korábban ki kellett volna dobnom. Tanulság.
2019. nov. 24. 01:58
6/41 anonim válasza:
Miért oltjátok azt, aki kérdez itt valamit? Tudtommal erre való az oldal. Nem személyeskedni egy teljesen ismeretlen emberrel...
Vagy nem akar hallani felőled, vagy azt akarja elérni, hogy fuss utána. Ennyiből nem fogjuk megmondani sajnos.
7/41 A kérdező kommentje:
És ha az vagyok, akkor mi van? De nem ez volt a kérdés amúgy.
2019. nov. 24. 02:11
8/41 anonim válasza:
Ha úgy viselkedett ahogy, meg úgy is új kapcsolatod lesz, akkor mit érdekel, hogy az ex pasid mit csinál?
9/41 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok már! Miért nem lehet ezt felfogni? Hagyjuk is, úgy látom értelmes választ itt nem fogok kapni.
2019. nov. 24. 02:31
10/41 anonim válasza:
Most minek kellene, hogy az exe családja az ismerősei legyenek? Mi ebben a cirkuszolás? Le van zárva a dolog a részéről. Normális válasz lett adva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!