Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exbarátom az egész családom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátom az egész családomat letiltotta Face-ről, miért?

Figyelt kérdés
Szakítottunk. Én már kezdtem új vizekre evezni, hogy felejtsek. Azóta ismerkedek másokkal és már randiajánlatokat is kapok. Nekem gyanús, hogy észrevette és így akar bosszút állni. Ő akart szakítani, vállalja a következményeit, de azért szerintem nem kellene cirkuszolnia már. Pont 1 hónapja, hogy szétmentünk. Fel kellene fognia, hogy vége.

2019. nov. 24. 01:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
A Facebookon nincs olyan, hogy le vagytok tiltva egymásnak. Ha ő már tiltott téged, akkor nem tudod visszatiltani. Az pedig beszédes, hogy szakítás után a családod még mindig kukkolja. Én is letiltanék ilyen családot. Te meg lépj tovább és ne zaklasd a szerencsétlent és szólj a családodnak is, hogy kattanjanak le róla. Az a te szegénységi bizonyítványod, hogy azt képzeled, hogy a tiltás egy fajta bosszú.
2019. nov. 24. 07:40
 22/41 A kérdező kommentje:
De van olyan, hogy le vagyunk tiltva, én is és ő is. Facebookról és Messengerről is. A családom nem szokott belekontárkodni a magánéletembe, de mivel a tesóm ismerőse volt, meg szerette volna nézni az adatlapját és semmi. Még a barátját is letiltotta, akinek végképp nincs köze a kettőnk magánügyéhez... Szerintem az van, amit az előző kommentelő leírt, nem akarja látni, hogy új pasival leszek. Amikor egyszer már szakítottunk és észrevette, hogy elkezdtem ismerkedni, rámírt hogy miért? És hogy én hogyhogy ilyen könnyen túltettem magam rajta? Én erre annyit tudok mondani, hogy egyszerűen nem tudok és nem is akarok nagyon szerelmes lenni, mert tudom fájdalmasabb lenne úgy a szakítás, a szerelem nem tart örökké úgysem.
2019. nov. 24. 08:07
 23/41 anonim ***** válasza:
83%
Jól van, látom, hogy klinikai eset vagy. Remélem fel lesztek jelentve zaklatásért, bár szerintem az ilyen ember még a bíróságon is azt magyarázná, hogy de hát a másik zaklatta azzal, hogy az egész családját letiltotta, azért leste az egész retkes família szerencsétlen csávót. Szakadj már le róla. Egy normális ember nek fogalma sincs kinél van tiltva, mert nem sasol. Ti viszont azt csináljátok.
2019. nov. 24. 08:16
 24/41 anonim ***** válasza:
77%
Egy kicsit beteg vagy.
2019. nov. 24. 08:33
 25/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg, köszönöm. 🙂 Jó egészséget kívánok neked is.
2019. nov. 24. 08:58
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

"Fel kellene fognia, hogy vége."

Nos ő felfogta. Te nem tudod elengedni. Ő már a múlt. Úgymond történelem. Ő lezárta.

Te lovagolsz rajta. Engedd el, felejtsd el.

2019. nov. 24. 09:04
 27/41 anonim ***** válasza:
78%
Hát igen, egy nőnek elviselhetetlen, szokatlan érzés, hogy őt pattintják le, és rá nem kíváncsiak, és nem fordítva.
2019. nov. 24. 09:11
 28/41 A kérdező kommentje:
23-as. Én vagyok a zaklató, holott ő viselkedett velem folyamatosan agresszívan és rákényszerített dolgokra, amiket nem akartam éppen? Meg ő tiltotta le az egész családot. Senki nem írt neki semmit!
2019. nov. 24. 09:18
 29/41 anonim ***** válasza:
27%

Mondjuk az tény, hogy tiltás fölöslegesen erős. Én csak töröltem az ismerőseim közül, amiről amikor dobott a nő, szóltam is, hogy ez lesz.

1 hónappal a dobásom után töröltem őt, és családtagait, majd mikor később visszanéztem beszélgetésünket, hogy megnézzem mikor történt egy dolog, látom, hogy "erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni"... Észrevette, hogy töröltem, de nyilván, mivel ő "erős sikeres nő" övé lehet a végszó, így letiltott.

Ahhoz képest, hogy szakításkor még leadta a sablont: "szeretlek még mint embert, maradjunk barátok"

2019. nov. 24. 09:20
 30/41 A kérdező kommentje:
Én is kidobtam már egyszer, de ő nem tudott beletörődni. Nekem nem fáj, max. csak neki azok alapján amiket csinál...
2019. nov. 24. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!