Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne essen rosszul az önbizalmamnak ez az egész?
az, hogy tamogattad, mindent megadtál neki ezek külön dolgok. függetlenek az érzelmektől.
nem vert át. pont, hogy megbízható volt, mert elmondta mi van.
csalódott lehetsz, hogy elmúlt benne persze.
ugyanakkor ha négy évig volt egy klassz kapcsolatotok akkor azért az nem akármi. nem biztos, hogy azzal a lánnyal lesz ennyi.
Nem könnyű, de túl kell lépni ezen. Ne haragudj, nem bántásból mondom, de bátyám 14 éves házassága ment tönkre. 14 év az életéből, amit elvett tőle az a riherongy exfelesége.
Figyelj, örülj neki, nem csalt meg, tisztességesen lezárta veled. Meg is csalhatott volna akár a hátad mögött végig.
Most jobb lett volna ha melletted marad, de nem boldog?
Azért hagyott ott, mert valószínűleg nem látott már benned többet és nem szeretett sajnos.
A bátyám összejött az ex felesége legjobb barátnőjével, és azóta sokkal jobb a bátyám élete, mellette.
3-4 éve vannak együtt, és tavaly szeptemberben házasodtak össze.
Szóval ne add fel. Kort nem írtál, de sosem késő hogy találj valakit, akinek biztosra te leszel a legfontosabb.
Én 31 leszek. Igaz, én csak másfél évig voltam valakivel, bár nálam, a részemről sok hülyeség volt és ezért is vesztettem el a lányt lényegében. Nagyon sokáig, évekig fájt, hogy ott hagyott. Bár neki "jobb" élete lett, éli a sajátját, én sajnos megrekedtem egy pontos és nem is volt azóta se senkim.
Mivel mondod, hogy első kapcsolat, így ahogy sokszor a lányokat is, a férfiakat is biztos izgatná, hogy milyen lenne mással.
Nézd, sajnálom, hogy ez lett, de fel a fejjel.
Én voltam aki a bátyjáról írt.
Szerintem a mai ember sokszor nem tudja azt, hogy mit is akar. És nehéz úgy párt találni, hogy teljes mértékbe meg lehessen bízni benne. Az, hogy a párodat keresnéd másba, meg többnyire természetes dolog. Általában az emberek egy része az első kapcsolatához hasonló férfiakhoz vonzódik. De nem mindig. Hát most adj magadnak legalább egy fél évet, évet, amit magadra fordítasz és csak utána keress valakit.
Még az is jó legalább, hogy gyerek nem lett ebből a kapcsolatból, mert ott még rosszabbul is lehettél volna. De ismétlem, fel a fejjel.
Intelligensnek és érzelmesnek tűnsz. Megérdemled, hogy el tudd engedni a múltat, és boldog legyél. Eljön majd az az idő is, csak nem kell sürgetni.
Különben korrekt volt az exed. Ezért is jár neki annyi, hogy útjára engedd. Talán vár rád valami sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!