Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátom az egész családomat letiltotta Face-ről, miért?
Nem cirkuszol, hanem meg akarja szakítani a kapcsolatot a családdal is, és nem pedig naponta látni őket.
Te viszont valóban vele foglalkozol, hogy még kérdést is kiírsz. Ha nem érdekelne, akkor egy vállrándítással elintéznéd.
# 35
Most megnyugodtam, hogy nem csak engem zaklat már az 5. levelével a kis tigris.. (:
Kedves Kérdező!
Nem kell ám mindent oly komolyan venni, ami itt elhangzik mások tollából... bocsánat billentyű leütéséből. Tudod olyan ez is, mint a papír, de egy honlap adatrögzítője... mindent elbír.
Viszont... azt írod:
"Én erre annyit tudok mondani, hogy egyszerűen nem tudok és nem is akarok nagyon szerelmes lenni, mert tudom fájdalmasabb lenne úgy a szakítás, a szerelem nem tart örökké úgysem." -
Ez részben igaz, amit írsz. De miért is kellene szakításra gondolni, ha az ember szerelmes lesz? Senki nem úgy lesz szerelmes, hogy közben azon kattog az agya:
- Pfűűűű, de nagyon szar lehet majd egy szakítás... már előre látom... - vagy
- Óhhh, bárcsak halálomig tartana a szerelem. Milyen rossz lesz, mikor ez elmúlik, mikor már "CSAK" szeretjük egymást.- Ilyen gondolatok fordulnak meg a fejedben? Itt egy sor kérdés merült fel bennem.
De itt most nem én kérdezek, hanem Te kérdeztél...
Így hát válaszom:
Azért, mert Ő ilyen. Szíve joga úgy kezelni, úgy reagálni az őt ért élményre (szakítás!), ahogyan neki tetszik. (Tekintheted akár bosszúnak is, de ez is az Ő dolga)
Szóval ezt neked KELL tudni ELFOGADNOD. Mindössze ennyit tehetsz és érdemes tenned. Többet nem.
Máskülönben... NEM lehet "nagyon" szerelmesnek lenni. Mint ahogyan "NEM nagyon", vagyis kicsit, netán félig sem lehet. Olyan nincs. Vagy szerelmes az ember, vagy nem. A szerelem olyan mint a halál... nem tud az ember nagyon... vagy kicsit, vagy félig meghalni.
De, nem kell ám félni a szakítás fájdalmától, vagy a hosszabb idő múltával szeretetté simulásától. Nagyjából mindannyiunknak ez a sorsa. Vagy ez, vagy az... Te miért is lennél ez alól kivétel...
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!