Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után ráírtam exbarátomra, miért lett ennyire közömbös?
Megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet vele, mit csinál, dolgozik-e, stb. Sablon kérdések. Gondoltam elbeszélgetünk, hiszen mindenhonnan letiltott és csak e-mailben tudtam írni neki. Erre ennyi volt a válasz: "Mióta nem vagyok veled, szuperül vagyok :)"
Nem váltunk el haragban, így nem értem hogy miért viselkedik így velem?
25 évesek vagyunk.
Btw, az exével normális ember nem akar beszélgetni.
Jóltette, osztannyi.
Lehet azt hitte fel akarod melegíteni a dolgokat, így inkább megelőzte az egèszet.
Ne foglalkozz vele, mondjuk èn sem èrtem minek írtál neki. Ha mindenhonnan tiltott, egyèrtelmű, hogy nem akar veled csacsogni. Amíg friss volt a dolog azèrt, most ennyi idő után meg minek.
Te normális vagy? Nem úgy tűnik.
Szedd össze magad nagyon gyorsan.
A közömbösség nem ilyen egyébként. De látom nem nagyon meg a nonverbális kommunikáció. De akkor segítek kicsit. Ha valaki tilt mindenhonnan, az azt jelenti, hogy nem akar veled beszélni.
Szóval ne írogass neki. Jobban érzi magátnélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!