Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon hülyén jönne ki ha elhívnám az exbarátom egy kávéra?
Még nyáron szakítottunk az exemmel, mert én egy időre kimentem külföldre tanulni és azt mondta, nem bírná a távkapcsolatot. Azóta ha hazajövök (közeli országról van szó, szóval minimum havonta hazajövök) és találkozunk programokon (közös a baráti társaságunk), akkor vágni lehet köztünk a feszültséget. Igyekszünk kerülni egymást, nem beszélni egymással, nem egymás mellé kerülni egy asztalnál stb... Engem ez zavar, és előbb utóbb a közös barátainkat is zavarni fogja, hogy nem lehet egy feszkó nélküli programot összehozni ketőnkkel.
Arra gondoltam elhívnám egy kávéra, hogy megbeszéljük és lezárjuk a múltat, eszemben sincs egyébként újrakezdeni vele, ez csak egy kávé lenne. Szerintetek ez nagyon hülyén jönne ki? 20/L
félre fogja érteni
és nyomulni kezd, neked nem lesz ellenedre, és szexelni fogtok, utána meg már bonyolult az egesz.
jobb nem bolygatni.
nem működött, nem működött. ennyi.
de sztem a legjobb az lenne ha vagy te, vagy ő (ha tudja h ott lesz a másik) nemet mond a közös programra.
sztem sosem fogtok tudni teljesen jóba lenni, és feszkó nélkül tekinteni a másikra. legalábbis nekem egyik exemmel se menne ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!