Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon hülyén jönne ki ha elhívnám az
exbarátom egy kávéra?
Figyelt kérdés
Még nyáron szakítottunk az exemmel, mert én egy időre kimentem külföldre tanulni és azt mondta, nem bírná a távkapcsolatot. Azóta ha hazajövök (közeli országról van szó, szóval minimum havonta hazajövök) és találkozunk programokon (közös a baráti társaságunk), akkor vágni lehet köztünk a feszültséget. Igyekszünk kerülni egymást, nem beszélni egymással, nem egymás mellé kerülni egy asztalnál stb... Engem ez zavar, és előbb utóbb a közös barátainkat is zavarni fogja, hogy nem lehet egy feszkó nélküli programot összehozni ketőnkkel.
Arra gondoltam elhívnám egy kávéra, hogy megbeszéljük és lezárjuk a múltat, eszemben sincs egyébként újrakezdeni vele, ez csak egy kávé lenne. Szerintetek ez nagyon hülyén jönne ki? 20/L
Szerintem a legjobb az lenne,ha egy ilyen közös baráti program alkalmával valahogy beszélgetést kezdeményeznél vele és beszélnél az érzéseidről,valamint rákérdeznél ő hogy érzi magát és elmondanám mennyire zavar ez a helyzet. Felesleges kávézni meg kettesben találkozni,hiszen az elég félreérthető, én biztosan azt hinném,hogy újra akarod kezdeni.
2017. nov. 27. 12:25
12/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy azt hinné. Tudja, hogy nem vagyok egy nagy játszmázó...
2017. nov. 27. 13:05
13/20 A kérdező kommentje:
#5 Azt gondolod, hogy ha kerül és nem kezdeményez beszélgetést az azt jelenti, hogy szeret?
2017. nov. 27. 13:06
14/20 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nincs lezárva benne a történet. Szerintem nem feltétlenül jelenti ez az idióta kerülgetés szerelmet, ilyesmit. Pusztán lehet a kellemetlenség is, de akár, esetleg, még érezhet is valamit. De nem jelenti ezt automatikusan.
Meg kell ezt beszélni, mindegy hol. Én 16 évesen nyomtam ezt, de ma már felnőtt fejjel látom, hogy mindenkinek jobb, ha meg vannak beszélve a dolgok. Akkor a fiú volt ilyen kis dedós, hogy nem volt hajlandó megbeszélni.
2017. nov. 27. 13:10
15/20 anonim válasza:
#13 én azt gondolom igen, ez a kínos kerülgetés jelentheti azt, hogy még szeret. Csak Te azt mondtad neki, hogy nem akarsz tőle semmit, így inkább megtartja a tisztes távolságot. Nézz nagyon őszintén magadba. Te szereted ezt a pasit? Miért zavar, hogy kerül téged? Érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy ő hogyan érzi magát a szakítás óta, nem gondolta-e esetleg meg magát. Ha nem, és továbbra sem akar veled járni, akkor viszont ki kellene iktatnod az életedből. Úgy, hogy időről időre látod, Te sem fogsz tudni túllépni rajta.
2017. nov. 27. 14:13
16/20 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy szeretem, de annyira szemét volt velem a szakításkor is és előtte is többször, hogy az eszem ellent mond az újrakezdésnek akármennyire szeretem a sérelmeim ellenére is. Én úgy érzem ő is szeret és azért nem lép, mert még mindig úgy gondolja, hogy nem menne a távkapcsolat.
2017. nov. 27. 14:41
17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem azért kerül, mert igyekszik elnyomni az érzelmeit és túllépni rajtam, de tudja, hogy ha beszélnénk rendszeresen akkor feljönne benne minden.
2017. nov. 27. 14:43
18/20 anonim válasza:
"eszemben sincs egyébként újrakezdeni vele" --háát persze, tudod, hogy most végig saját magad ellen beszélsz? A hülye is látja, hogy össze akarsz vele jönni, legalábbis nem mondanál neki nemet, ha ő is akarná.
2017. nov. 27. 14:45
19/20 anonim válasza:
Figyi. Szereted. Ő is szeret. Akkor mi a kérdés? Bárkivel jössz össze, mindenki fog baromságokat csinálni. Ne kínlódjatok tovább, hanem engedjetek az érzelmeiteknek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!