Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az exbarátom új barátnője nagyon
hasonlít rám és összekevernek vele?
Figyelt kérdés
Exemmel 4 hónapja szakítottunk, azóta heti 1-2-szer szoktunk beszélni, jobbára csak helyzetjelentést adunk a másiknak, nem akarunk már egymástól semmit. 3 hete van új kapcsolata, a lánnyal tegnap kitett egy közös képet, amit beszíveztem. Perceken belül 16-an rámírtak, hogyhogy újra összejöttünk, mire mindenkinek leírtam, hogy nem én vagyok a képen (nincs megjelölve a lány), amit alig akartak elhinni. A csaj ugyanis külsőleg teljesen úgy néz ki, mint én, akár a haját, arcát, alkatát nézem, csak annyi különbség van, amit így kép alapján le tudtam szűrni, hogy pár cm-rel magasabb lehet nálam.
mit tudsz tenni? :D semmit. majd ido utan elfogadják az emberek ezt is mint minden mast. ez van. minden csoda 3 napig tart.
2020. máj. 13. 13:24
2/10 anonim válasza:
Ideje lenne elengedni az exet.
2020. máj. 13. 13:24
3/10 A kérdező kommentje:
Elengedtem, nem akarok már tőle semmit, de ezt le is írtam. Attól, hogy szakítottunk még maradhatunk jó kapcsolatban. Főleg, hogy nekem is van már alakulóban valakivel.
2020. máj. 13. 13:27
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az ízlése egy felé tendál, és amiatt nem tud szakadni a Hozzád hasonló külsejű személytől. Amúgy ez lehet tudatos és tudattalan folyamat is.
2020. máj. 13. 13:51
5/10 anonim válasza:
"Elengedtem, nem akarok már tőle semmit, de ezt le is írtam. Attól, hogy szakítottunk még maradhatunk jó kapcsolatban."
Majd felnősz...
Te konkrétan nem jó kapcsolatban vagy vele, hanem a valagában. Majdhogynem az ágyában. 4 hónap után ráadásul, ami alatt normális emberek normális kapcsolatot fel sem tudnak dolgozni
Na ne nevettess
2020. máj. 13. 14:04
6/10 A kérdező kommentje:
27 évesen úgy gondolom felnőttnek számítok. Nem vagyok a valagában, heti 1-2 beszélgetés nehogy már annak számítson. Vagy te a barátaiddal/haverjaiddal ennél ritkábban beszélsz? Nem lesz köztünk már semmi, nyomós oka van annak, hogy közös megegyezéssel elváltak útjaink. Mindenkinek más, hogy mennyi időbe telik egy kapcsolat elmúltát feldolgozni, én már túlléptem rajta. A kérdésem lényege arra vonatkozik, hogy össuekevernek az új barátnőjével, ami számos kínos helyzetet eredményez.
2020. máj. 13. 14:10
7/10 anonim válasza:
Talán az zavarta meg az embereket, hogy beszívezted a képet. Nemigazán szokás ilyesmit négy hónappal a szakítás után. Rendben van, hogy nem haraggal váltatok el, de ez azért sokak számára furcsa lehet.
Tenni nem tudsz semmit ez ellen, max ha változtatsz a külsődön. Én a félreértések elkerülése végett nem tudatnám a külvilággal, hogy egyáltalán megnézem a képeit.
2020. máj. 13. 14:40
8/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki tiszta szívemből, hogy boldog, a képen is helyesek együtt, ezért szíveztem be. Azért szakítottunk egyébként, mert nagyon vágyik már saját gyerekekre, nekem pedig a 10 éves terveimben nem szerepel a szülés. A lánynak van már egy 6 éves kisfia, rajta kiélheti a gyerekimádatát (azt nem tudom, hogy akar-e még szülni, de ez már nem az én dolgom). A külsőmön csak emiatt nem szeretnék változtatni, elégedett vagyok így magammal.
2020. máj. 13. 15:00
9/10 anonim válasza:
El is hiszem, hogy örülsz a boldogságának, de ettől még ez a hozzáállás ritka, mint a fehér holló, ezért zavarba is ejt sokakat. Szerintem amúgy akit nagyon érdekelt a dolog, és nem jött rá, hogy más van a képen, azzal letisztáztad a helyzetet, szóval nem hinném, hogy sok gondod lesz ebből a dologból a jövőben.
Amúgy mindenképpen bók, hogy a párod egy hozzád külsejében hasonló nőt választott. :) - Tudom, nem volt ilyen kérdés.
2020. máj. 13. 15:06
10/10 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, az ex fiúka nem tudott túllépni rajtad... (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!