Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Való igaz, hogy a nők összekeverik az egóval fűszerezett nagyképűséget és a magabiztosságot?
Figyelt kérdés
Ezért jönnek össze rendre előbbivel, aztán meg sírnak, mint a fürdős urva, hogy minden pasi szemét?!2020. máj. 1. 23:38
2/27 anonim válasza:
Való igaz, ha nincs arc, nincs lekezelés nincs kémia... Akármit mondnk, "kő kóla?" style kell (persze kinek mennyire kifinomultan). De kell arc. Egy nőre úgy kell gondolni mint egy vadra, ahol te vagy a vadász. Csak itt a vad még élvezi is, hogy ő vad, szóval egy frankó vadászt akar aki elejti, akinek van töke érted... Nem egy nyomorékot, mert annak nincs sportértéke és nem is izgalmas. Akármit mondanak, állatok vagyunk mi emberek is...
3/27 anonim válasza:
#3: beszélj csak a magad nevében, jó?
4/27 anonim válasza:
Akkor is igazam van 4-es a legjobb csajok alfa allatokra, arcos kihaénnem fene gyerekekre buknak... Nem a jaj de josrac Pityura nedvesedik be éjszakánként. És a kevésbé jó nők sem, csak megalkusznak Pityuval... A férfiak is ösztönlények és a nők is. És ja igen, az ember is állat, úgy mint a majom, a kutya, macska akármi. Egy közülük, ha valahol igazán az meg pont a szaporodás (meg az alany kiválasztása). Vagy miben nem értünk egyet?
5/27 anonim válasza:
Ezt inkább ti keveritek össze állandóan, és azt hiszitek, hogy a bunkó viselkedéstől lesz valaki magabiztos.
6/27 A kérdező kommentje:
#6: nap vicce vagy. 😃😃😃
2020. máj. 2. 00:39
7/27 anonim válasza:
6-os kiírt bunkó viselkedésről. Magabiztos, mi a magabiztos nektek? Az arcoskodas... Szerintem felszínesek 10-ből 8 ember magabiztos... De nektek az nem elég hogy valaki jól érzi magát a bőrébe, hagyjuk már... Ti észre se veszitek nőként, nyilván mert ezekhez a "magabiztos" figurákhoz vonzódtok, de ők már nem magabiztosak, az már arcoskodas amire beindultok, pojackodas, páváskodás a saját egójukban fürdőzve. Pontosan tudom milyen ez az érzés, én is férfi vagyok, én sem vagyok szent, akkor van kémia... Maradjunk ennyiben ha elhiszed hogy te vagy "Valaki". Az önbizalom arról hogy vagy valaki a sok közül és semmivel sem kevesebb, de nektek nem ez kell, nektek a Valaki és lehetőleg minél inkább a Valaki, jobb mint a többi ugyanazt magáról gondoló.
8/27 anonim válasza:
#7: Nem a nap vicce, hanem tény. Hiányzik belőletek a magabiztosság, és akkor elkezdtek bunkózni, mert azt hiszitek, hogy akkor magabiztosnak fogtok tűnni, pedig csak nevetséges gizda gyerekek lesztek :D
9/27 anonim válasza:
9-es legyél helyünkben és csináld jobban. Nem vágod mi a magabiztosság, arcodkodas közti különbség? Szerintem azért a legtöbb férfi aki fel akar szedni egy nőt, vagy csak szimplán jól érzi vele magát, hátha lesz belőle valami magabiztos, magabiztosan magát adja, de ez nem elég cseszki, mert akkor nincs kémia... Belekell vinni ezt a Havas Henrik/Berki Krisztián/xyz sokféle módon lehet arcosnak lenni stylet... Magabiztos és a beképzelt, önelégült között van különbség ezt nem fogod...
10/27 anonim válasza:
#5: szaporodás? Ez irányítaná a nőket? Meséld el feltétlenül Orbán Viktornak is, biztos nagyon fog örülni, hogy nem kell többé népesedéspolitikával nyűglődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!