Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, ezt a fajta magabiztosságot?
Felfigyeltem arra, hogy amikor volt barátnőm, sokkal jobban vonzottam a nőket az ismeretségi körömben.
Azt nem tudom, hogy a kisugárzásom lett vonzóbb, vagy az, hogy foglalt vagyok, és úgy voltak vele hogy:hmmm, ez srác biztos jó lehet, ha ilyen barátnője van.
Most ezt a kisugárzást szeretném elérni, hogy újból legyen barátnőm.
Bár nem tudom, ha nincs éppen párom, nem biztos, hogy tudnék ilyen kisugárzást kimutatni, max. Megjátszani, de az nem az igazi.
Ezt én is tapasztaltam. A kutya nem akart szóba állni velem, Mikor még is lett párom, utána évente volt 4-5 nő, aki kapcsolatot szeretett volna velem. Olyanok is, akik nem tudták, hogy kapcsolatban vagyok. Valószinű, kapcsolatban, határozott, magabiztos, boldog ember benyomását keltem.
Hogy érheted el? Legyél kapcsolatban és már is elérted.
"a kisugárzásom lett vonzóbb, vagy az, hogy foglalt vagyok"
Mind a kettő. És szerintem ezt nem lehet mesterségesen generálni.
Annyira lesz neked mas hatorszag, amennyire te is masnak. Normalis no senkit nem tamogat egyoldaluan, mert ha befuccsol a kapcsolat, akkor pisloghat nagyokat vagy hallgathatja, hogy a masik fel mennyivel tobbet keresett.
Mar persze ha a hatprszag
Veletlen elment.
Mar persze a hatorszag alatt azt erted, hogy kiszolgalnak es masik hattetbe szoritja a karrierjet. Hat nem 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!