Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában önkéntelenül összeráncolom a szemöldököm és hunyorítok. Ez a fajta mérgesnek tűnő arc bejön a lányoknak?
Elég fényérzékeny vagyok. Hogyan lehet leszokni?
Ha stresszes vagyok, akkor pedig azért csinálom.
Ez van nekem is, rettentően fényérzékeny a szemem. Viselj enyhén színezett lencséjű napszemüveget. Nekem enyhén vöröses lencséjű napszemüvegem van, bátyám használta ezt fél éven át szemműtétje után, tőle örököltem meg.
Látszik benne a szem is, nem modortalan, ha magadon hagyod, miközben valakivel beszélgetsz, és a hunyorítás is megszűnik ezáltal. F/25
5
Sajnos a szemüvegek nem nagyon állnak jól, mert hosszúkás a fejem, ferde és hosszú az orrom, ezért kiemeli ezeket a vonásokat.
Megpróbálhatok leszokni, viszont amikor napsütés van, akkor elkezdek szédülni ha kinyitom a szemem, annyira nem bírom a fényt!
8
Szerencsés vagy. Az én esetemben elkapják a tekintetüket amikor azt csinálom. Amikor pedig haverokkal vagyok, szórakozunk, jól érezzük magunkat, akkor talán nem csinálom és akkor még szemezgetni is szoktam olykor lányokkal :) Szóval úgy tűnik, hogy nagyon negatív hatással van a lányokra az én szemöldök ráncolásom. Gondolom csúnya látvány, csúnyává teszi az arcot és barátságtalanná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!