Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában önkéntelenül összeráncolom a szemöldököm és hunyorítok. Ez a fajta mérgesnek tűnő arc bejön a lányoknak?
Nem értek azzal egyet, hogy ez egy rossz szokás, és le lehet róla szokni. Nekem például egyszerűen fáj a szemem, majd pár perc múlva a fejem is elkezd fájni, ha nem viselek napszemüveget és ehhez nem is kell túlzottan erős napsütésnek lennie.
Ha nincs rajtam szemüveg, olyan csík szemem van, mint Bud Spencernek a filmjeiben, annyira hunyorítok :D
Szemésznél is voltam ezzel a problémával, ő is a napszemüveget tudta javasolni egyetlen megoldásként.
(Zárójelben megjegyzem, nekem azután alakult ki erős fényérzékenység, miután elkezdtem kontaktlencsét használni.)
12
kedves,figyelmes, udvarias viselkedési stílus
Ezek megvannak, akkor nem lehet gond...
13
Meg azt vettem észre, hogy a stressz nagyon is előhozza, ha tiszta ideg vagyok, akkor még inkább hunyorítok és még az arcizmom is befeszül, az ajkaim kiugranak. Tutira azt hiszik, hogy le akarok valakivel számolni :)
Kaptam már olyan visszajelzést barátoktól, hogy úgy tartok feléjük, mintha ki akarnám nyírni őket :) Főleg, hogy az egész arc mimika még párosult azzal, hogy a vállam is befeszült és a karjaim magam mellé voltak szorítva. :D
Nekem nem jön be, más lányokról meg nem tudok nyilatkozni.
Viszont azt jó, ha tudod, hogy ahogy öregszel, a bőröd egyre veszít a rugalmasságából, ezért alakulnak ki az állandó ráncok is. Szóval ha sokszor ráncolod a szemöldöködet, akkor akár már a harmincas éveidben is állandósulhatnak az emiatt keletkező ráncok, így jóval öregebbnek fogsz kinézni. Márpedig ha most hiúsági kérdést csinálsz a napszemüveg viseléséből, akkor nem tudom, a mély ráncokkal mit fogsz kezdeni...
Rosszul tudod.
Persze bizonyára vannak, akik szexinek találják a ráncokat és az ősz hajat. De ez egyáltalán nem általános. Például nekem sem bejövős, pedig már jócskán kinőttem a tinikorból. Az átlag max. elfogadja a helyzetet akár saját magát, akár a párját illetően, mást úgyse nagyon tehet. (Meglepi: már elég sok férfi is festeti a haját, ill. valószínűleg még többen használnak kifejezetten férfiaknak kifejlesztett ránctalanító krémeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!