Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Való igaz, hogy a nők összekeverik az egóval fűszerezett nagyképűséget és a magabiztosságot?
Figyelt kérdés
Ezért jönnek össze rendre előbbivel, aztán meg sírnak, mint a fürdős urva, hogy minden pasi szemét?!2020. máj. 1. 23:38
11/27 anonim válasza:
Ám mondok egy kézenfekvő példát ha fiatal vagy, Hiro az Ak26-ból, nem ismered nézd meg a Tony Montana klipjét , vagy akármelyiket (még ha a csávó paródia is valahol) . Azt az arcot nézetek, nektek ez a magabiztos... Arcoskodó, pojáckodás közben... Ez már több mint szimpla önbizalom...
12/27 anonim válasza:
#12: Ezek valami popsztárok? Ne zavarjon, de klipekben, színpadon ők is hivatásszerűen szerepet játszanak, amit a közönségük igényei alapján alkotnak meg.
13/27 anonim válasza:
75%-os ennek a stílusnak a klonjai a menők fiataloknál és ez nem önbizalom, ez arcoskodas, a kérdező is erről beszél. Az arc is olyan mint a farok, abból is legyen minél nagyobb, persze megalapozottan, legyen mire de érted... Ösztön hogy a legnagyobb arc kell, persze ez korszakonkent, korosztalyonként, IQ szint alapján, hormon alapján változó hogy ki is az éppen az adott nőnek.
14/27 anonim válasza:
Megint összegyűltek a kedves, rendes fiúk.
15/27 anonim válasza:
Én nem vagyok kedve rendes fiú 81%-os es ám az ilyen arcok hangoztatják leginkább hogy mi kell a nőknek... Persze az soha nem jutt a kis buksitokba,egyrészt mert nem így csajoznak 🤣 másrészt mit panaszkodnanak anonim... 🤣 Naiv nők...
16/27 anonim válasza:
Ja és ez egy máz, én ismerek sok ilyen embert, én látom őket gyengén... Vagy szimplán normálisan, egyszerűen csak tudják mitől van kémia és használják... Múltkor hallgattam a viszkist, Berkiről beszélt hogy kamerák nélkül egy teljesen más ember, de ez legtöbbnél így van. Ez az arcos, pojáckodás egy szinjáték... Mint a pávák (az állat) tudod amikor "csajoznak". Ezt az egész táncot tartom szánalmasnak és allatiasnak.
17/27 anonim válasza:
Ezt altalaban a nyomoronc incelek keverik ossze pont, akik osszeszarjak magukat attol, ha csak rajuk nez valaki, es nekik mar a normalis onbizalom, magabiztossag is nagykepusegnek meg bunkosagnak tunik.
18/27 anonim válasza:
Igazából ebben az országban a lakosság magy része NEM érti a különbséget a magabiztosság és a nagyképűség között, nemtől függetlenül. Ha itt valaki nem a kezét tördeli, nem a földet nézi, nem licitál túl mindenki mást önsajnálatban, megköszön egy bókot és nem szabadkozik ész nélkül, hogy "ugyan már, tudom, hogy getzi undorítóan nézek ki, de azért aranyos vagy", konkrét véleménye van valamiről és hangot is ad neki, akkor már egyből NaGyKéPűűű és ElSzÁlLt MaGáTóL. Emlékszem, valamikor általános alsó tagozatban kellett írni egy forgalmazást angolórára a tulajdonságainkról és beleírtam, hogy okos vagyok (kitűnő tanuló voltam), erre a tanár kikelt magából, hogy mi a f_szt képzelek, azért annyira nem vagyok okos. Itt gyakorin is, amikor bármi pozitívumot írok magamról, akkor egyből jön egy rakás férfi, aki azért közli velem, hogy oké, hiába vagyok ilyen vagy olyan, azért tudjam, hogy ő bottal sem piszkálna, nem kéne neki ilyen nagyképű getzi, mint én, azért a valóságban biztos undorítóan ronda vagyok, hiába járok xy szakra, az egyetemeken mindenki köztudottan primitív és qrva. Ebben az országban egyedül az a viselkedés társadalmilag elfogadott, ha valaki szorong, feszeng, a sarokban bújkál, a puszta létezése miatt is szabadkozik. Az pl itt már mérhetetlenül bunkó, érzéketlen és tahó, aki már annyira "tökös", hogy képes pl önállóan randihelyszínt választani és úgy odaállni a másik elé, hogy "szia Kati, lenne kedved fagyizni szombat délután?" ahelyett, hogy "szia, bocsi, ha zavarlak, lenne kedved valamikor találkozni velem? Nem baj, ha nem, nyugodtan szólj és akkor már itt sem vagyok. Nyugodtan válaszd ki te a helyszínt, nekem bármi jó tényleg. Az időpont is jó akkor, amikor te ráérsz. Bocsi, hogy zavartalak, szia!".
19/27 anonim válasza:
Igen, ez igaz.
Valószínűleg ugyanazokat az ösztönöket indítja el bennük a magabiztosság, mint a nagyarcú parasztság, és akinek nem jó az önismerete, az nem ismeri fel időben, és jön a sírás a végén.
20/27 anonim válasza:
a nők 99%-nak az emberismerete kb egy szinten van. Vagy túl paranoiásak, vagy rettentő naivak. De a butaság az, ami hajtja mindkettőt. Utána meg valóban sírnak, hogy mien szmét minden férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!