Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ekkora bunko velem? Pont karacsonykor szakitunk?
6 eve vagyunk/voltunk egyutt... pont 6 eve karacsonykor jottunk ossze. Se veled se nelkuled kapcsolat ..
Az utobbi idoben ereztem hogy valami nem passzol, sajnos mar adott okot arra regebben is hogy me bizzak meg benne . Karacsony elott mondtam neki h nem erzem magam biztonsagban mar mellette, szeretnem ha jobban kimutatna hogy csak engem szeret stb., mert kezdek boldogtalan lenni. Azt mondtq mindent meg fog tenni hogy ez valtozzon. Tegnapelott egyutt karqcsonyoztunk, nem volt semmi kulonosebb dolog. Tegnap ugy volt hogy rokonlatogatoba mennek es elore bejelentette hogy este inkabb o otthon marad tv-zik, miutan megjottek a rokonoktol, pedig en mondtqm neki hogy szivesen talalkoznek vele.. mqjd 11korul ir hogy elmennek egy haverjaval iszogatni. Kikeltem magambol hiszen megkertem hogy foglalkozzon velem tobbet , kertem hogy talqlkozzunk tegnap is es ocska kifogasokkal jott . Azota hivogatom , de fel se veszi... szerintem no van a dologban.
Teljesen kivagyok, mit csinaljak?
Kérdező en megértelek, tényleg megírhatta volna a tutit, az nem kerül semmibe.
Azóta mi a helyzet? Tudsz valamit felőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!