Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert ekkora bunko velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ekkora bunko velem? Pont karacsonykor szakitunk?

Figyelt kérdés

6 eve vagyunk/voltunk egyutt... pont 6 eve karacsonykor jottunk ossze. Se veled se nelkuled kapcsolat ..

Az utobbi idoben ereztem hogy valami nem passzol, sajnos mar adott okot arra regebben is hogy me bizzak meg benne . Karacsony elott mondtam neki h nem erzem magam biztonsagban mar mellette, szeretnem ha jobban kimutatna hogy csak engem szeret stb., mert kezdek boldogtalan lenni. Azt mondtq mindent meg fog tenni hogy ez valtozzon. Tegnapelott egyutt karqcsonyoztunk, nem volt semmi kulonosebb dolog. Tegnap ugy volt hogy rokonlatogatoba mennek es elore bejelentette hogy este inkabb o otthon marad tv-zik, miutan megjottek a rokonoktol, pedig en mondtqm neki hogy szivesen talalkoznek vele.. mqjd 11korul ir hogy elmennek egy haverjaval iszogatni. Kikeltem magambol hiszen megkertem hogy foglalkozzon velem tobbet , kertem hogy talqlkozzunk tegnap is es ocska kifogasokkal jott . Azota hivogatom , de fel se veszi... szerintem no van a dologban.

Teljesen kivagyok, mit csinaljak?

2019. dec. 27. 12:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
42%
ott a pont, az utolsó töményen belefogalmazta a tutit :)
2019. dec. 27. 13:36
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
Én nőként arcul öntenélek egy pohár hideg vízzel és kivinnélek a levegőre pár km-es sétára, hogy láss tisztán. Tudom mit érzel és hogy rohadt könnyű innen tanácsokat adni, de az eddigi válaszok hidd el, hogy igazak és neked segítenek ha megérted a mondanivalójukat.
2019. dec. 27. 13:42
 23/36 A kérdező kommentje:
Jolvan biztos en vagyok a hulye
2019. dec. 27. 14:06
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező en megértelek, tényleg megírhatta volna a tutit, az nem kerül semmibe.

Azóta mi a helyzet? Tudsz valamit felőle?

2019. dec. 27. 14:26
 25/36 A kérdező kommentje:
Irt hogy sajnalja h igy kezelte ,nem akart veszekedni ezert nem vette fel..
2019. dec. 27. 14:56
 26/36 anonim ***** válasza:
Hívj fel engem... Mit csinálhatnál?
2019. dec. 27. 15:00
 27/36 anonim ***** válasza:
Mit csinálnal? Hagyjad a francba! Ha vki magatol nem akar veled lenni1akkor az nem szeret csak ha lo nincs jo a szamár is vagy már megunta ezt a kapcsolatot. Valtsal!
2019. dec. 27. 16:13
 28/36 anonim ***** válasza:
46%
Hát érted már? Miattad nem vette fel, mert már "fél" tőled, érted végre, amiket írtunk? Változz meg ha azt akarod, hogy együtt maradjatok. Légy kedves, megértő, akihez MAGÁTÓL szívesen siet és aki MAGÁTÓL veled akarja tölteni minden percét.
2019. dec. 27. 16:44
 29/36 A kérdező kommentje:
Igen eddig is ertettem amit mondasz. De nem a mulatozasaval volt problemam. Hanem maga a helyzet,hogy megkertem kicsit valtoztasson mert nem erzem jol magam,megigerte es nem tartotta be
2019. dec. 27. 17:24
 30/36 anonim ***** válasza:
Akkor dobd ki a p*csába, ennyi és akkor boldog leszel.
2019. dec. 27. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!