Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fáj jobban a másiknak? Ha megcsalom és azért szakítunk vagy ha azért hagyom el mert már nem vagyok boldog vele?
2 éve vagyunk együtt a barátommal és már többször kerültünk olyan helyzetbe, hogy majdnem szakítás lett a vége de valahogy soha nem tudtam megtenni. Úgy szeretném elhagyni, hogy a lehető legkevésbbé fájjon neki és arra gondoltam, ha esetleg megutálna ő sem akarna már velem lenni és könnyebben túlesne rajta ha engem okolna. Nagyon nehezen okozok fájdalmat másoknak de tudom hogy ez inkább már csak ragaszkodás. Gyakorlatilag mindketten hibásak vagyunk abban hogy a kapcsolat már nem az igazi de mégis egyikünk sem hibás.. ezt nem tudnám neki úgy elmondani hogy ne fájjon, mert ő nem ezt érzi és azt mondja nagyon boldog velem, de én már nem... még 20 alatt vagyok és már most unom mert bepunnyadtunk és nem állnak másból a napok mint alvás és fekvés-semmittevés. Azt hittem vele megtapasztalhatom az életet, hogy kalandjaink lesznek és nagyon komolyak voltak a terveim is, de a két év után most tisztán látom hogy ez nem így lesz. Ő az első komoly kapcsolatom és az első szexuális partmerem, de úgy érzem nem tudok tovább vele lenni. Valahogy kihűlt a dolog. A szex sem olyan mint az elején és probáltam több programot szervezni, szexis dolgokkal feldobni de nem érzem igazán a lelkesedést ami kimondottan lehangoló. Nem rajongást szeretnék csak annyit hogy legyen valami célja és lássam amikor lelkes mint régebben.. mert most csak punnyad és nem csinál semmit, egészen élettelen. (Nem betegség vagy hasonló, csak ilyen nyugis a személyisége de ez ellentétben áll az enyémmel.)
Az gond lenne ha azt hazudnám hogy megcsaltam? Nekem is talán könnyebb lenne az egész... elég tanácstalan vagyok. Köszi a válaszokat!
Ne hazudj. Fiatalok vagytok. Keressetek uj part. Az elso nagyon nagyon kiveteles esetben az utolso is.
Amugy lehet, a baratod is ezt gondolja, csak nem akar, nem mer megbantani egy szakitassal.
Jó,akkor sorrendbe teszem az enyhébbtől az erősebbig:
1. Megmondod, hogy már nem vagy boldog és szakítani akarsz.
2. Hazudsz arról, hogy megcsaltad.
3. Megcsalod.
A kettest, azaz a te verziódat nem is értem. Ha szereted még annyira hogy nem akarsz neki fájdalmat okozni, miért hazudnál neki? Egyáltalán, miért hazudnál bárkinek bármilyen esetben?
Igen, rossz lesz, és szerintem te azért nem szimpatizálsz az első megoldással, mert akkor kérdezősködni fog, esetleg kérlelni, ígérgetni, neked pedig magyarázkodnod kell, hogy komolyan gondolod. De lehet ezt határozottan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!