Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dobnám a csajom most így karácsonykor akkor gerinctelen leszek?
- nincs közös nevező
- rossz a szex
- mint nő egyáltalán nem kelti fel az érdeklődésem (tehát ráuntam)
és még 1000 és 1 kisebb dolog van..
csak az a baj hogy sajnálom szerencsétlent, és most elég nehéz időszak jön neki a munkában ez miatt nem biztos hogy most kéne megtennem..
26F,25L
Én legutóbb úgy jártam, hogy a csaj egyszer a fejemhez vágta, hogy neki már nem vagyok fontos meg nincs ideje rám stb. már egy hónapja. Kérdeztem tőle, hogy ezt képes volt egy hónapig tartogatni? Azt válaszolta, hogy nem tudta hogyan elmondani. Egy hónap azért a kva sok idő a semmire érted. Persze cseten tudta ezt is velem tudatni. Én nem vagyok erőszakos, de ha találkozok vele véletlen (nem valószínű mert elköltözött a világ másik felébe), akkor jár neki az atyai.
Ezért írtam, hogy ne szívasd. Bánj vele úgy, ahogy neked is jól esne fordított esetben. Ha szépen meg tudod vele értetni, akkor még hálás is lehet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!