Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert ekkora bunko velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ekkora bunko velem? Pont karacsonykor szakitunk?

Figyelt kérdés

6 eve vagyunk/voltunk egyutt... pont 6 eve karacsonykor jottunk ossze. Se veled se nelkuled kapcsolat ..

Az utobbi idoben ereztem hogy valami nem passzol, sajnos mar adott okot arra regebben is hogy me bizzak meg benne . Karacsony elott mondtam neki h nem erzem magam biztonsagban mar mellette, szeretnem ha jobban kimutatna hogy csak engem szeret stb., mert kezdek boldogtalan lenni. Azt mondtq mindent meg fog tenni hogy ez valtozzon. Tegnapelott egyutt karqcsonyoztunk, nem volt semmi kulonosebb dolog. Tegnap ugy volt hogy rokonlatogatoba mennek es elore bejelentette hogy este inkabb o otthon marad tv-zik, miutan megjottek a rokonoktol, pedig en mondtqm neki hogy szivesen talalkoznek vele.. mqjd 11korul ir hogy elmennek egy haverjaval iszogatni. Kikeltem magambol hiszen megkertem hogy foglalkozzon velem tobbet , kertem hogy talqlkozzunk tegnap is es ocska kifogasokkal jott . Azota hivogatom , de fel se veszi... szerintem no van a dologban.

Teljesen kivagyok, mit csinaljak?

2019. dec. 27. 12:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Oké, az időzítés tényleg rossz. De ha ez egyébként is egy működésképtelen kapcsolat volt, akkor fogd fel úgy, hogy megszabadultál életed megkeserítőjétől, és lehetőséget kapsz a jövőben, hogy egy normális társat találj, akinek fontosabb vagy, mint a vedelés. Sírd ki magad, és fogd fel potitívan! Hidd el, sokkal jobban jártál, mintha összekötötted volna az életed egy marhával, aki miatt 40 éves korodra idegroncs leszel.
2019. dec. 27. 12:08
 2/36 anonim ***** válasza:
29%
Állj le a hívogatással, ha beivott a haverokkal, lehet, hogy még alszik.
2019. dec. 27. 12:12
 3/36 A kérdező kommentje:
Mar volt fent facebookon de meg se nezte amit irtwm
2019. dec. 27. 12:13
 4/36 anonim ***** válasza:
89%
bocs, de azt érzem veled volt (is) a probléma. Nem tudsz érzéseket, törődést kierőszakolni, az már veszett fejsze... ha menni akart, haverokat, menjen, bármi lehet a háttérben, stressz, túl sok belőletek, de ez nem jelenti azt, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak, főleg, mivel 6 éve tart. Ha van még bennetek kötődést mindketten engedjetek több teret és saját akaratot a másiknak és magatoknak. Te mit szólnál ha elhívnának a barátaid és ő ebből botrányt csinálna, csak azért is mennél... szabadság, élettér, hidd el csak az egyensúlyt kell megtalálni.
2019. dec. 27. 12:16
 5/36 A kérdező kommentje:

Tudom hogy mwg kell talalni az egyensulyt , nem is hiszteriaztam minden alkalommal amikor elment a haverokkal.

De amikor kifejezetten kerem, ha karacsony este ugyee csinal semmit akkor legyen velem mert erzem hogy hanyatlik ez az egesz, akkor nem orulok neki amikor a kocsmabol tudom meg hogx a haverjval van. Amikor az volt a kifogas h olyan kesob mar nem akar atjonni hozzank inkabb otthon tvzik

2019. dec. 27. 12:18
 6/36 anonim ***** válasza:
19%
amúgy tök rendes volt tőle, hogy megírta, hogy megy, megtehette volna sunyi módon, ha már nem érdekled, igen rossz volt a reakciód, neked azt kellett volna reagálnod erre, hogy ok. érezd jól magad, de vigyázz magadra, holnap várlak..., de szerintem te nagyon erőszakos lehetsz.
2019. dec. 27. 12:19
 7/36 A kérdező kommentje:

Nem vagyok eroszakos.

Mondtam neki hogy kezdek boldogtalan lenni. Azt mondta mindent megtesz hogy maskepp legyen, tehat elhittem es biztam ebben a kijelenteseben hogy pl ilyen helyzetben egy iszogatasnal elorebb helyez.

Amikor mondtam neki hogy nem vagyok vele mar olyan boldog mint regen , mondhatta vna hogy sajnos ennyi telik tole . Akkor nem akadok ki. De megint atverve erzem magam ,hogy olyannal hitegetett ami esze agaba se volt

2019. dec. 27. 12:22
 8/36 anonim ***** válasza:
15%
ha hanyatlik, pont rossz a viselkedésed, ez egy kétségbeesett reakció, no légy türelmesebb, most meg ne is keresd, várd meg amíg ő keres, lehet nem ma, mert ma én sem keresnélek a hiszti után... de ha szeret keresni fog, no akkor legyél nagyon ügyes, higgadt, nem a tulajdonod, hálásnak kell lenned, hogy van neked, de nem uralkodhatsz felette, köszönd meg neki, hogy szólt és hogy megkeresett, hagy legyen már saját akarata.
2019. dec. 27. 12:22
 9/36 anonim ***** válasza:
27%
szia, úgy tűnik nem látod a saját szereped és hibád ebben, csak őt hibáztatod a boldogtalanságodért, meg hogy átver... ismerek ilyen csajt, kib...ott önző és énközpontú... nem érezni a szavaidból a szeretetet csak ezt hogy ő mit nem csinál jól
2019. dec. 27. 12:24
 10/36 A kérdező kommentje:
En ugy gondolom ha az egyik fel elbizonytalanodik hogy o-e az egyetlen no a kapxsolatvqn , akkor a masiknak (ha szereti es vele kepzeli el az eletet) meg kell gyoznie a masikat hogy nincs mas . En erre kertem, o pedog ezt teszi.. holott meg hazudozik az ellenkezojerol
2019. dec. 27. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!