Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert ekkora bunko velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ekkora bunko velem? Pont karacsonykor szakitunk?

Figyelt kérdés

6 eve vagyunk/voltunk egyutt... pont 6 eve karacsonykor jottunk ossze. Se veled se nelkuled kapcsolat ..

Az utobbi idoben ereztem hogy valami nem passzol, sajnos mar adott okot arra regebben is hogy me bizzak meg benne . Karacsony elott mondtam neki h nem erzem magam biztonsagban mar mellette, szeretnem ha jobban kimutatna hogy csak engem szeret stb., mert kezdek boldogtalan lenni. Azt mondtq mindent meg fog tenni hogy ez valtozzon. Tegnapelott egyutt karqcsonyoztunk, nem volt semmi kulonosebb dolog. Tegnap ugy volt hogy rokonlatogatoba mennek es elore bejelentette hogy este inkabb o otthon marad tv-zik, miutan megjottek a rokonoktol, pedig en mondtqm neki hogy szivesen talalkoznek vele.. mqjd 11korul ir hogy elmennek egy haverjaval iszogatni. Kikeltem magambol hiszen megkertem hogy foglalkozzon velem tobbet , kertem hogy talqlkozzunk tegnap is es ocska kifogasokkal jott . Azota hivogatom , de fel se veszi... szerintem no van a dologban.

Teljesen kivagyok, mit csinaljak?

2019. dec. 27. 12:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
27%
szívi, még mindig őt hibáztatod... olyan sárkány típus vagy? Ha van másik nő, akkor már úgy is mindegy, de ha ilyen maradsz lesz is másik, aki kedves, megértő, értsd már meg hogy a pasik nyugalomra, és igen néha haverokra, szeretetre vágynak, ha nem kapják meg nálad, előbb utóbb megkapják mástól. de ez csak rajtad múlik ezt akarod? Ha nem, akkor változtass magadon, de szívből. szereted egyáltalán vagy csak megszoktad, hogy van és ugrik ha kell? nem hibáztatlak csak segíteni akarok, ha szereted változz meg, próbáld csak ki ha keresni fog kérdezd meg kedvesen milyen volt az este, jól érezte e magát, de azt mosolyogva, nevetve, kérdezd meg tőle van e kedve megint elmenni esetleg te is vele tartanál... hát szerintem nagyon meglepődne.
2019. dec. 27. 12:34
 12/36 A kérdező kommentje:
Ha szerinted tényleg így van és ő az ártatlan akkor miért nem veszi fel a telefont délután 1kor?
2019. dec. 27. 12:36
 13/36 anonim ***** válasza:
14%
basszus még mindig nem érted, mi a pcsának hívogatod? nem érted, hogy nem a tulajdonod, ő egy különálló, önálló ember, ha akarja felveszi, ha nem akarja nem, sajnálom, de én sem venném fel neked, így már nem.
2019. dec. 27. 12:43
 14/36 anonim ***** válasza:
24%
Már a kérdést is úgy tette fel "BUNKÓ" na ha én szeretek valakit le nem bunkózom, legfeljebb csak a szemébe :)
2019. dec. 27. 12:47
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

6 év alatt még nem költöztetek össze??

Ez a kapcsolat akkor kuka. Ha nem fejlődik sehova, akkor annak semmi értelme.

2019. dec. 27. 12:49
 16/36 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, egyetemre járunk külön városban, nem volt még lehetőségünk összeköltözni.
2019. dec. 27. 12:51
 17/36 A kérdező kommentje:

14es ,hidd el, mondanám a szemébe is. csak így nehéz, ha fel se veszi a kapcsolatot velem.

Úgy gondolom annyit érdemelnék, hogy megmondja h figyelj van más ne keress.

2019. dec. 27. 12:57
 18/36 A kérdező kommentje:

Ennyit miért nem lehet írni? Hogy talált mást akivel inkább el van? miért jó ez neki h én szenvedek azért mert azt se tudom mi van? És kb zaklatom?

Ha lenne képe megmondani h ez meg ez van, akkor beletörődnék. De erre se képes, kétségek között hagy direkt

2019. dec. 27. 13:02
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
Akkor vedd úgy, hogy megmondta: van más. És most? Játszd el magadban hogy megmondta és most már viselkedj úgy, hogy nincs hozzá közöd. A hallgatás = beleegyezés. egyébként te találod ki ezt az egészet és így teremted meg ezeket a negatív dolgokat a valóságban. Ezt hívják belehajszolásnak. nem védem, de te pedig ki***ottul kétségbeesett vagy amiből semmi jó nem fog kisülni.
2019. dec. 27. 13:18
 20/36 anonim ***** válasza:
35%
Még mindig nem esett le, hogy nem más van, hanem te, aki őrjöngve hívogatod; azért nem beszél veled, mert itt is nyilvánvaló, hogy beszámíthatatlan vagy, ő meg ismer, és nem vágyik a felesleges feszültségre.
2019. dec. 27. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!