Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy gondolta ezt?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és van egy ismerősöm aki 25 éves. Nagyon jól elvagyunk együtt. Egyik nap elhívott strandra, csak kettesben. Nem tudom milyen szándékkal akar elhívni... Szerintetek többet szeretne barátságnál? Örülnék neki nagyon mert aranyos fiú.2010. júl. 10. 21:44
11/11 anonim válasza:
figyelj ... hogy mennyire igaz az idősebb pasik , itt az esetem : 32 voltam a L 16,5 éves . Összejöttünk , én nem akartam a nagy korkülönbség miatt . Összeházasodtunk 2 év múlva . Két gyerekünk született és éltünk 20 évet egymással . Elváltunk , de nem a korkülönbség miatt . Azóta új pasija van , aki annyi idős mint én . Nekem meg megint egy 14 évvel fiatalabb jutott és 4 éve vagyunk együtt . Mindkét esetben esküszöm nem én kerestem az ennyire "fiatalabbat" . Így jött össze és kész ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!