Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónap után rájöttem, hogy a fiú, aki szeretett volna valamit tőlem (és komolyan is gondolta, nekem akkor meg nem jött be), most tetszik. Vajon lehet még esélyem? Mit mondhatnék neki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:42
1/10 anonim válasza:
mi az hogy akkor nem jött be most meg igen? :D mind1 sztem mond el neki aztán majd vaalami csak fog történni
2/10 A kérdező kommentje:
hat valami csak igen..:)) teljesen idiotanak fog nezni...
2010. jún. 17. 13:46
4/10 anonim válasza:
attól hogy idiótának fog nézni elmondhatod neki, ha meg sem próbálod az a elgrosszabb sztem
5/10 anonim válasza:
Idiótának fog nézni, de van ilyen, van esélyed. Én fordított helyzetben voltam így a mostani csajommal.
6/10 anonim válasza:
én nem is rég (fél éve) ugyanilyen helyzetbe kerültem....:D a srác többször is bepróbálkozott nálam, de én kikosaraztam és mondtam neki h továbbra is csak barátok maradjunk...:S nemtudom h mit szólt hozzá, sejthette a válaszomat...de nekem 3-4 hónap kellett ahhoz hogy megváltozzon a véleményem, és beleszeressek. de egyébként lehet h csak fellángolásról van szó, velem legalábbis így volt. na és a lényeg az h a bnőim mondták el a srácnak msnen a jelenlétemben h bejön nekem, és h többet akarok mint barátságot...hát eléggé jól sikerült ez a bevvallósdi dolog mert már 2 hónapja a pasim:D ami király(y) Ja és akkor is ha csak fellángolás szerintem akkor is bátran menj bele, mert énin így voltam, de mostmár szerelmes vagyok belé, és szeretem...
14Ł
7/10 anonim válasza:
Próbáld meg. Sokat nem veszíthetsz. Amennyiben tényleg komolyan is gondolta, akkor nem hinném hogy hamar elfelejt.
8/10 anonim válasza:
Beszéltél már azóta vele? Az elképzelhető hogy most így nehezebben fog megnyílni. Ám ha meg sem próbálod sosem tudod meg mi lenne.
9/10 A kérdező kommentje:
kedved előző: nem beszéltem és valószínű, hogy nem is fogok..nem olyan a kapcsolatunk, hogy egyáltalán alkalmam lenne rá...se nem találkozunk, még messengeren sem beszélünk..
2010. jún. 29. 21:37
10/10 anonim válasza:
Hát ez szomorú... :( Én örültem volna, ha az a lány aki anno 2010-ben tetszett megkeresett volna, még ha azt is mondta akkor hogy sose.. Lett volna esélye. Viszont még 2010-ben csúnyán összevesztünk.. No de a 13 év korkülönbség úgyis sok lett volna. Azóta nem beszélünk. Ez van. Remélem te jobban jártál azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!