Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék, hogy lezárjuk végre?
Egy kicsit a körülményekről: Egy 18 éves lány vagyok. Lassan 3 éve, hogy nem volt kapcsolatom. Nagyot csalódtam az utoésó kapcsolatomnál, viszonzatlan szerelemmel is volt dolgom, a tanulás is lefoglalt, de lényegében azért nem jöttem össze senkivel, mert nem voltak meg bennem azok az érzelmek, amelyek egy komoly kapcsolathoz szükségesek. Mondhatjuk úgy is, hogy megszoktam az egyedüllétet...egészen tegnapig
Egy ismerősömmel (25 éves srácról van szó) megszakadt 1 éve a kapcsolatunk, de tegnapra megbeszéltük, hogy találkozzunk, beszélgessünk, mint szokás egy rég nem látott ismerőssel... ő természetesen, mint egy éve megint előállt azzal, hogy ő neki mennyire tetszek, milyen szép vagyok, mennyire jót beszélgetünk, söröztünk is, mert jó dolog.. :)
Aztán nem is tudom igazán, hogy miért és miért nem, de csókolóztunk. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de rögtön mondtam neki, hogy nem tudom miért történt és ezt át kell gondolnunk. Tegnap este óta megbeszéltük, hogy az én részemről nem voltak meg az érzelmek, csak olyasmi volt, hogy szükségem volt arra a csókra, jól esett..Nagyon szégyenlem magam, mert nem akartam kihasználni őt, ezt is megírtam neki.
Köszönöm annak, aki végig olvasta.
Tehát a kérdésem annyi lenne, hogy mit tudnék tenni azért, vagy mit mondhatnék még, hogy minnél hamarabb, fájdalommentesen le legyen zárva ez az ügy?
Köszönöm a normális válaszokat.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!