Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém mndtam hogy nem fog menni és most próbálunk jóban maradni. Mit mondhatnék neki?
Figyelt kérdés
a srác 7 én most leszek 15. eléggé tetszem neki de én nem vagyok szerelmes belé számmra egy szuper barát. megbeszéltuk az egészet egy suliba járunk de nem hiszem hogy neki menni fog szimplan joban lenni. szerinte ez nehezebb dolog.
hogyan segithetnék, mit mondjak neki?
szerintem arra vár hogy én szolitsam meg. segitseteek!
köszönöm
2011. márc. 21. 20:37
1/2 A kérdező kommentje:
bocsi a srac 17 elirtam
2011. márc. 21. 20:55
2/2 anonim válasza:
kegyetlen dolognak hangzik,de neki hasznos lehet: kerüld őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!