Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, sokan kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokan kezdeményeznek nálatok?

Figyelt kérdés

Két egyetemre is járok egyszerre, de nem is tudom, mikor láttam olyat olyat, hogy egy fiú odament volna egy lányhoz. Az egyetemeken rengeteg gyönyörű, fiatal lány van, de még csak meg sem nézik komolyabban őket a fiúk, nemhogy udvaroljanak nekik vagy leszólítsák őket. Vagy csak az egyetemista fiúk ilyenek, hogy nem kezdeményeznek; esetleg már csak neten írnak a lányokra a fiúk órák után? Nektek mi a tapasztalatotok? Egyébként a közösségi oldalak szerint a lányok kb. 70%-a egyedülálló, alkalmikról persze nincsenek információim.

A korotokat is írjatok légyszi.

2019. júl. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
18%
Az egyetemista fiúk melegek! Aki annyit tud tanulni, az nem lehet heteró! Azok a csajok főleg a "vagány srácokkal", esetleg a Fidesz-lovag apjukkal járnak. Így okés?
2024. máj. 6. 17:24
 62/67 anonim ***** válasza:
37%

A kérdés kiírásakor egyetemista voltam és nem kezdeményeztek nálam, azóta nem vagyok egyetemista, de szintén nem kezdeményeznek.

De akkor is volt és most is van barátom, akivel az interneten ismerkedtem meg.

2024. júl. 5. 07:20
 63/67 anonim ***** válasza:
88%
Már nem vagyok lány (30+), de amikor az voltam, akkor sem, senki. Mondjuk akkor még én azért láttam a főiskolán, hogy más (velem ellentétben szép) lányokhoz azért próbálnak közelebb kerülni. Ez 10+ éve volt. Ma már azt látom, hogy nem. Csak a net, semmi más. Nem akarnak tolakodni, zaklatónak tűnni, egyes nők jól bevésték az eszekbe, hogy sehol ne kezdeményezzenek, mert... Ez annak szívás, akinek az online ismerkedés nem megy, mert így akkor soha nem lesz még egy nyamvadt randija sem. 😔
aug. 10. 14:50
 64/67 anonim ***** válasza:
82%

Élőben viszonylag ritkán, legalábbis ahhoz képest, amit itt gyk-n az incelek vizionálnak. Most, hogy lefogytam, olyan évi 2 átlagban (ha az utcán utánamkiabáló mocskosszájú csöveseket is beleszámoljuk, akkor 4... az meg lehet, hogy vki csendben sóvárog utánam, de ha nem veszem észre, nem tudom beleszámolni), amikor meg kövér voltam, akkor kb. 3évente 1, az is vállalhatatlan (és nem, ez alatt nem azt értem, hogy ronda, hanem hogy szakadt szarsz.gú csöves).

Neten már több, de annak a nagy része is "kűggyé meztelen képet", "legyél a titkos barátom" (wtf) kategória... meg amikor itt gyk-n rámírnak egyetlen kommentemre, hogy "ismerkednék". De azt azért nem veszem opciónak, hogy 2 mondatra ezt vki ideböfögni, amikor semmit sem tud rólam, még azt sem, hogy nézek ki.

aug. 26. 11:08
 65/67 anonim ***** válasza:
54%
Saját tapasztalatom az, hogy kinek, mi a sok kezdeményezés. Nálam néha, évete egy próbál vagy kettő, fura, öreg, buta pasik. Széles vigyorral. Olyan mérges leszek vagy néha néha kirötyögöm őket, hogy elszégyellik magukat. Nos elég kevés. 😀
szept. 29. 02:37
 66/67 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem. Párévente egy alkalom akad... na jó, ha az utcán bekurjongató alpári alkesz csöveseket is beleszámolom, évi max. 2. (mondjuk hozzáteszem, ezek alatt élő kezdeményezéseket értek, mert közösségi médiában nem vagyok aktív... itt néha rámír vmi debil egy db válaszom alapján, hogy ismerkedjünk, ahol max. a koromat tudja meg a nememet... azt nem venném értelmezhető kezdeményezésnek) Pedig csinos, ápolt, kb. 5 kiló plusszal rendelkező (az is azért stratégiailag jobb helyeken terül el szerencsére :D), nem a 4 fal között élő, nem "tűnj a szemem elől" kisugárzású nő vagyok.
okt. 7. 15:22
 67/67 anonim ***** válasza:
85%

Huh, nem olvastam el minden választ, de amiket igen, az szomorú.

Én 48 éves vagyok, és az egyetemen az én időmben nagyon könnyű volt pasizni. Mondjuk relatíve, mert én bölcsészkarra jártam, és ott azért elég kevés volt a fiú, aki meg mégis, hát, ahogy valaki már írta, mindenképpen gyanúsak voltak, hogy nem éppen heterók. Viszont ha betévedtem egy közgázos vagy műszakis bulira, úgy ragadtak rám a srácok, mint a légypapírra. Sajnos kétségtelen, hogy a bulikban leginkább kalandot kerestek, de volt azért olyan is, akivel lett valami. Harmadévesen összejöttem valakivel, akivel 2 évig együtt voltunk, majd szakítottunk. Végzősként összejöttem egy harmadévessel, gondoltam is, hogy nem tart sokáig. Sajnos úgy is lett, én már dolgoztam ő még bulizott az egyetemen, szóval hamar meg is unta a távkapcsolatot.

Amúgy nagyon sok fiú barátom volt, a vonaton, könyvtárban, koliban ismerkedtünk. Volt aki tetszett, de sajnos ők nem kezdeményeztek.

okt. 8. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!