Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb randiapp amit sokan használnak 2019 -ben?
Régebben volt a TINDER és a BADOO de ahogy hallottam ezek már nem épp "trendi" appok, nem sokan használják őket.
Kérdésem az lenne, a fent is említett appok helyett mi most az úgymond "menő" amit sokan használnak és nem csak a fiatalabb vagy idősebb korosztály hanem vegyesen?
> de ahogy hallottam ezek már nem épp "trendi" appok, nem sokan használják őket.
Akkor kérdezd meg ezeket a baromi jól értesült forrásaidat, hogy mit ajánlanak.
Én ezeken vagyok és szerintem elég sokan vannak. Talán túlságosan is. :)
A "hagyományos" online társkeresőknél mindenesetre sokkal hatékonyabbnak bizonyultak ezek az appok.
Az meg, hogy milyen korosztály van... fogalmam sincs, mivelhogy nekem be van állítva a keresett korosztály (mindkét applikációnál lehetséges), és csak őket látom. A számomra irreleváns embereket minek nézegetném?
> A "hagyományos" online társkeresőknél mindenesetre sokkal hatékonyabbnak bizonyultak ezek az appok.
Ha nő vagy, vagy szuper jóképű férfi, valóban. Ellenkező esetben viszont még kevesebb teret adnak, hogy a személyiséged, intellektusod, humorod vagy tudásod is hozzájáruljon az első benyomáshoz, ezáltal rengeteg férfit marginalizál.
Nő vagyok és nem a szuperjóképű férfiakat preferálom, hanem az "átlagos" megjelenésűeket, akik inkább intellektusban tudnak érvényesülni. Mivel ilyen típusú férfiakkal beszélgetek, tőlük van visszajelzésem arról, hogy mennyire hatékonyak az appok, és ennek alapján ki merem jelenteni, hogy igenis van kereslet ezekre a férfiakra.
Amúgy nem azzal kell foglalkozni, hogy milyen emberek vannak fenn összességében, mert van mindenféle. Azzal kell foglalkozni, hogy ki tudjuk szűrni közülük a számunkra megfelelőeket. Ugyanúgy, ahogy az életben is. Ha kimegyek az utcára, van körülöttem több ezer, több tízezer ember, és nem kell mindenkivel szóbaállni! Hát ugyanez van az ismerkedős oldalak/appok esetében is.
> #8 - a normális férfiak simán találnak párt a Tinderen, még válogathatnak is.
Ha a normális = konvencionálisan jóképű alaptételt elfogadjuk, igaz az állításod. Normális férfinak tartom magamat; szeretek utazni, kirándulni, olvasni, vannak állataim. El szoktam járni a barátaimmal szórakozni alkalomadtán, van egy szuper állásom (szoftverfejlesztő mérnök vagyok, szóval annyira butának sem tartom magamat), és általában elégedett vagyok az életemmel. Nem vagyok elhízva, 180 centi a magasságom, odafigyelek a megjelenésemre, stílusomra. Voltak barátnőim, alkalmi kapcsolataim is.
Tinderen SENKI nem húz jobbra. Oké, hogy a fotómodellek nem, mert nem vagyok egy hű de jóképű ember, de a legszürkébb szomszéd lány típusú nők sem. Van Tinder Gold előfizetésem, látom, hogy ki kedvel. Illetve látnám. Ha néhanapján össze is jön egy match, borítékolható, hogy a nő vagy egyáltalán nem válaszol, vagy igazán szűkszavúan, hogy aztán végleg elnémuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!