Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb randiapp amit sokan használnak 2019 -ben?
Régebben volt a TINDER és a BADOO de ahogy hallottam ezek már nem épp "trendi" appok, nem sokan használják őket.
Kérdésem az lenne, a fent is említett appok helyett mi most az úgymond "menő" amit sokan használnak és nem csak a fiatalabb vagy idősebb korosztály hanem vegyesen?
10:50 -es
Tinderen +/- 20 év beállítással ( 30 - 70 ) próbaképp mindenkit jobbra húztam. 10 km távolság beállítással.
Kb. száz nőt. 2 match-em volt. Abból lett egy randevú, ami után a nő feljött a lakásomra, ahol kb. 1 órán keresztül azt hallgattam, mit és hogyan kellene csinálnom.
Közölte nem fog velem szexelni. Nem mindha tettem volna ez érdekében bármit is.
Alig vártam hogy elmenjen.
Érdekes, én nem tettem fel extra jó képeket és nem húztam minden nőt jobbra..hanem azokat aki tényleg tetszett, kb minden 10-15.
Így is lett 100+ matchem 1 hónap alatt.
> Érdekes, én nem tettem fel extra jó képeket és nem húztam minden nőt jobbra..hanem azokat aki tényleg tetszett, kb minden 10-15.
Tényleg érdekes! 🤦♂️ Már ne haragudj, de mi benne az érdekes? Valószínűleg arcszerkezetileg beleillesz abba a kategóriába, ami a nők többségének vonzó, így jobbra húznak. Tinderen férfiként ennyi a dolog nyitja, semmi érdekes vagy különös nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!