Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sokan kezdeményeznek nálatok?
Két egyetemre is járok egyszerre, de nem is tudom, mikor láttam olyat olyat, hogy egy fiú odament volna egy lányhoz. Az egyetemeken rengeteg gyönyörű, fiatal lány van, de még csak meg sem nézik komolyabban őket a fiúk, nemhogy udvaroljanak nekik vagy leszólítsák őket. Vagy csak az egyetemista fiúk ilyenek, hogy nem kezdeményeznek; esetleg már csak neten írnak a lányokra a fiúk órák után? Nektek mi a tapasztalatotok? Egyébként a közösségi oldalak szerint a lányok kb. 70%-a egyedülálló, alkalmikról persze nincsenek információim.
A korotokat is írjatok légyszi.
"Pedig így van. Mármint nem fiúk, hanem férfiak, azért az egyetemista csajok nagyon jól tudják, hogy kiket kell megkörnyékezni, nem a kis csóró egyetemista évfolyamtársakat, hanem a befutott 30-40-es "vállalkozókat". Csoporttárs, évfolyamtárs csak akkor kerülhet szóba, ha van pénze."
Érdekes, talán ha egy alkalommal láttam csak olyat, hogy ha egy egyetemista lánynak párja van, akkor az valami sikeres 30-as/40-es vállalkozó. Nem tudom, honnan veszitek ezeket...
oe kvk - n kevés a csaj és annak a kevésnek is 90% foglat a maradék 10% meg oda vetődik ahol a másik segít neki át menni a vizsgán.
konkrétan tudok olyanról aki nem a kvk - n hanem a oe nik - en jött össze azért pasival hogy segítsen neki a vizsgákban a srác.
ezek miatt a negatív történetek miatt én nem próbálkoztam szak társ nőknél vag a szakomhoz közel álló nőknél mert bizalmatlan vagyok.
de viszont egy bölcsész hallgató nőben vagy orvostan hallgatóban megtudnék bízni mert ott látom esélyét hogy tényleg szeret.
bár hallottam meredek dolgokat ilyenről is de nem minden nő ilyen.
to jan. 14. 01:50
Ezen tudunk változtatni. Van kedved együtt lógni?
Kezdeményeztem.
Nálam sokan próbálkoznak.
Munkahelyemen , Facebookon , pedig arcképem van, nem ilyen mindent kipakolós.
42 múltam .
Ez nem feltétlenül van így, több ellenpéldát láttam már erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!